Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 29. juli 2010

Til Norge? Muligheden åbner sig!

Jeg er mere eller mindre trist... Det var ikke et led i mine planer at blive trist. Men det er jeg blevet, og helt uden grund. Jeg følte det komme allerede i tirsdags, men i dag er det blevet meget slemt. Jeg er fuldkommen drænet for energi, jeg føler at jeg intet overskud har. Det er ikke noget, jeg gider. Jeg har ikke tid til at være trist og depri. Der er så meget andet, jeg hellere vil bruge min tid på.

Cato kommer sidst i august, og så skal vi ud at spise. Det glæder jeg mig meget til - det bliver rigtig hyggeligt. Jeg er blevet bedt om at vælge restauranten, og jeg har valgt en thairestaurant i København. Det bliver spændende - jeg er normalt vant til kinesisk. That's it. Af udenlandsk mad har jeg smagt kinesisk, italiensk samt falafel. Det er jo ikke synderligt specielt. Jeg har kigget på en etiopisk restaurant, en arabisk... Men jeg kom frem til thai'en - også fordi jeg ved at det er det, René helst vil. Det bliver spændende. Jeg skal nok se at få ringet og bestilt bord... Men jeg tror, at jeg vil overlade det til Cato, eftersom det er hans firma, der betaler.

Jeg snakkede med Cato i 45 minutter i dag, kæft, hvor var det bare superhyggeligt. Han sagde at han vil betale flybilletter for René og mig tur/retur til Norge! Det er fandeme flot, altså, jeg ved ikke endnu, om vi tager imod det, men det kunne være så superfedt at komme til Norge og opleve noget nyt! Især i selskab med Cato & Piggy. Det bliver totalt awesome. Men nu må vi se, hvornår det kan blive.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar