Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 12. marts 2011

23:45

Ak ja. Sikke dog en dag. Jeg har gjort rent og gjort rent og så lidt mere. Men her er ikke specielt pænt? Øv. Men sådan er det vel altid. Man bliver aldrig tilfreds.

Jeg har kogt spaghetti til aftensmad i dag, og revet parmesanost, fordi jeg havde lyst til spaghetti og havde købt 2 parmesanoste i dag. De er i øvrigt løbet tør for sodavand i Brugsen!!! KAOS! De får dem først på freaking onsdag!!! Det er LAAAANG tid at undvære det i, når man tænker på, at det tætteste sted, hvor man kan købe Coop Cola Light er i Kvickly i Køge... Det er en helt anden by! ØV! Jeg var nær gået i panik. Vi overvejede at købe de dyre, men de koster 22 kroner stykket, og så er det - overraskende nok - billigere på tanken. Jaja. Men det er jo ikke Brugsens skyld - det er jo bare det, de sodavand koster. Det fastsætter butikken vel ikke selv? Jeg ved det ikke. Who cares anyway!

Jeg har fået vasket min bademåtte i dag, det er i sig selv ret stort. Den bliver sjældent vasket. Men den har ligget i vasketøjskurven hele vinteren, fordi vi har brugt det sted, den lå, til vores vinterstøvler, når vi kom hjem fra en tur i sneen. Men  nu, hvor gulvet er nyskrubbet og det hele er fint, ville jeg lige sætte prikken over i'et med min nyvaskede bademåtte! 

Jeg har faktisk ret ondt de fleste steder på min krop, og tanken om, at jeg skal på tanken i morgen, er ikke sådan... Jubii! Den er nok snarere sådan... Øøøv! Men det kan være, at jeg har det bedre i morgen. Hvem ved. Jeg har ellers ikke så meget at fortælle, faktisk, selvom jeg syntes at jeg havde så meget. Oh well... Guess I didn't.

Jeg overvejer at gå i seng, meeen... Gider jeg det nu? Klokken er ikke pokkers mange. 23:45. Jeg vågnede for 1 time siden, og jo, jeg er træt stadigvæk, og vil helst gerne sove, men for fa'en... Det er sgu da for skørt at gå i seng nu? Jo. Det er det. Jeg venter en times tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar