Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 18. marts 2011

Dagens beretning

Jaja... Endnu en dag er overstået. Altså, sådan næsten, for der er jo nok et stykke tid til jeg går i seng - klokken er kun 22:30. Men jeg har sovet det meste af dagen, været lidt småpsykotisk, og så har jeg i det hele taget bare haft det lidt smådårligt. Men ikke noget særligt. Lige nu er jeg ved at bage drømmekage, fordi René er døden nær, hvis han ikke får noget til sin søde tand. Drømmekage kan jeg godt lide - men det er ikke den, jeg vælger først. Så godt smager den heller ikke. Jeg er ikke så vild med "romancen" som Majbrit kom til at kalde den på den opskrift, hun sendte mig... Hehe. Sødt.

Så har jeg fået udarbejdet et skema, som skal sørge for, at jeg får vasket op hver dag, samt ordnet 1 ting. Det kan være støvsugning, rensning af toilettet, tøjvask osv.  Jeg har sat aflevering af flasker på, da jeg håber at vi kan få afleveret dem oftere. Jeg har en god følelse omkring det, og jeg har hængt skemaet op på køleskabet. Mit flotte, lyserøde skema! 

Jeg lavede i går en aftale med René om, at vi på tirsdag går tidligt i seng, og så tager vi onsdag morgen til Køge og får taget de blodprøver. Så jeg var ikke derinde i dag heller. Men nu har vi en fast aftale onsdag. Så holder vi os til den. 

I dag har vi ikke fået noget aftensmad, fordi vi spiste durumruller fra Shawarma Hus i Køge til frokost, og derfor er temmelig mætte stadigvæk. Ikke fordi vi grovåd eller noget - men vi spiste godt til, begge to. Og så er der kage snart. Jeg fandt en limonadeis i fryseren her i går, og René sagde lige før, at jeg gerne må spise den, selvom den teknisk set er "hans". I januar købte vi 2 pakker med 6 i hver, og jeg spiste 6, René spiste 5. Men de er pakket ind i hvidt papir,og fryseren er jo hvid, så det er svært at se den. Tror dog, at jeg vil spise den om lidt - min gane tigger mig om noget koldt. Jeg kunne godt bare drikke noget koldt, og det gør jeg bestemt også. Jeg er bare enormt tørstig, og så er en limonadeis (sådan en discount Champagnebrus, bare bedre) bare sagen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar