Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 28. marts 2011

Still got this thing...

Hey baby can I carry your flame?
I wanna take you somewhere untamed
Don't you know you're driving me insane?
Still got this thing for you...

... Let me see you smile,
come on, look me in the eye
Too many times I let the chances to by
Pull down the shade, turn out the light
Let me make up for all those nights tonight

- Alannah Myles

Ja. Jeg er freaking bare i humør til at lytte til musik all night long. Og denne sang er bare for cool. Den er så fed, så fed. Skal I høre den? Gu' skal i da så!


 Ja. Jeg elsker den her sang, fordi den er sexet, der er gang i den, hun synger godt, og så er den bare i orden! Jeg er ikke så imponeret over resten af pladen, som i øvrigt bare hedder "Alannah Myles", men altså; den har sine opture. F.eks. "Black Velvet", som jo er en gammel kending for os, som er lidt gamle i det - haha. 
Jeg er ellers tilfreds med dagen. Jeg har så mange ting, jeg gerne vil dele med jer, men som jeg ikke har mulighed for på nuværende tidspunkt. Jeg har joinet en side, som fast læser, her på blogspot, som kommer til at handle om sundhed - det synes jeg er cool. Det kunne jeg godt bruge lidt inspiration til. Så den har jeg så fundet på denne side: Løb og sundhed Jeg synes at det er cool at Camilla vil dele sine erfaringer med os andre, og hun har jo forstand på det, så det er cool nok! Tjek den ud. 
Jeg har spist hjemmelavet pizza til aftensmad i dag, og brugt næsten en halv time på at ordne mit ansigt - det trængte til lidt pleje, selvom der ikke er tale om uren hud. Den trængte bare til at blive forkælet lidt. Så har jeg lige fået skyllet munden i klorhexidin, fordi jeg jo har paradontose, og faktisk burde gøre det dér hver dag. Men det gør tænderne brune, så nej. Men: jeg skal jo til tandlæge på fredag, så jeg skal bare få dem nogenlunde i stand inden da. Det kan jeg sagtens. Jeg kan ikke fjerne paradontosen, men jeg kan i hvert fald få bugt med min tandkødsbetændelse. Her om små 5 minutter kan jeg drikke igen; jeg må ikke drikke i en time efter at have skyllet munden i det dér. 

Og for lige at snakke om noget i den helt anden ende: Jeg overvejer at tage lidt Medilax for at få ordentligt gang i tarmsystemet inden undersøgelsen 27. april. Der er bare stor forøget risiko for, at jeg kommer til at tilbringe en stor del af min tid på toilettet, og det ORKER jeg simpelthen ikke... Men jeg skal jo hente det dér Klysma Toilax på apoteket, som jeg skal tage dagen før undersøgelsen. Det er virkelig bare så... ØV. Men altså, jeg bliver nødt til det. Jeg kan jo ikke dukke op med stoppet tarm som jeg gjorde sidst. Jeg kan jo tage Medilax hver 2. dag - så er det nok ikke så slemt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar