Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 15. marts 2011

Hverdagssnak

Jeg har barberet ben i dag. Det er også et par måneder siden sidst. Jeg har smurt dem ind i kokossmør.De dufter af kokos, men vil de blive så bløde, som jeg håber? Jeg kan ikke overskue at rense fødder, eftersom René har voldtaget mine tånegle med tånegleklipperen... De er godt nok medtagede. Men det er sødt af ham, at han vil klippe dem for mig, når nu jeg ikke selv kan, han har det jo dårligt med fødder. Men: han har maltrakteret mine tånegle, og jeg skal ikke have dem i vand med nogen form for salt eller noget. De trænger ellers big time. Altså, de er helt hvide nogle steder, fordi der er så meget død hud på dem. Altså, fødderne, ikke? De skal ordnes, og jeg gør det nok også i morgen - men ikke før jeg tager til lægen. Jeg skal jo tidligt op. Jeg skal være hos lægen 10:20, dvs. jeg skal ind med toget 10:06, hvilket betyder at jeg skal fra Køge senest 9:56, hvilket betyder at jeg skal have bussen... Hmm... 9:35. Men det undersøger jeg lige, inden jeg planlægger noget. Jeg skal i bad og alt det dér. Jeg skal jo se smuk ud, når jeg kommer ned hos lægen og skal fremvise min røv. Psh. Soooo not cool.

I morgen skal vi, udover lægen, hjem til mine svigerforældre, og derfra låne deres bil, fordi vi skal køre til Lille Skensved og aflevere de to computerskærme, vi modtog for en uge siden, fordi menusystemet er seriøst dårligt og ubrugeligt, og vi ikke kan bruge skærmene. Vi har planlagt at vi - en anden dag - kører lidt rundt og kigger på skærme i f.eks. Elgiganten for at se skærmene i brug. Det kan være, at det giver et bedre indblik i, hvad der er godt for os. Og så køber vi det hos www.computersalg.dk som er en rigtig god hjemmeside - René køber de fleste af sine ting dér. Der er god service, og de er venlige, og fremfor alt, så har de kvalitetsvarer til billige priser. So there you go, Computersalg - lidt reklame til jer. Vi kommer nok til at bestille de nye skærme dér også, omend det først bliver når vi har fundet de rigtige,og når/hvis vi får pengene tilbage fra de gamle. 

Jeg har valgt, at jeg altså på torsdag, den 17. marts, SKAL have taget de blodprøver, og jeg tager derind tidligt, så jeg er der klokken 7, og så kan jeg få taget blodprøven 7:30, gå tilbage til Ølby Station og tage toget til Herfølge, og så er jeg hjemme måske allerede 8:45 eller noget. Super. Det kommer an på, hvad tid toget kører fra Ølby. Muligvis er det hurtigere at tage en bus fra Køge sygehus til Køge station, og bussen derfra og hjem. Toget kører jo kun hver halve time.

Men... Ja. Jeg sender (stadig) mine tanker til Cole, som har det skidt stadigvæk, fordi hendes veninde er led og opfører sig højst mystisk og er totalt dramaqueen. Det er synd for Cole, og jeg synes at hun skal vide, at jeg tænker på hende. Ellers sker der ikke noget. Savner stadig Joseph. Men det gør jeg ret ofte, så intet nyt dér.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar