Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 10. marts 2011

René

Jeg har lige været nede og handle - og modsat af, hvad jeg havde regnet med, er jeg blevet træt og har fået hovedpine. Det er godt nok irriterende, men det er jo nok fordi jeg har sovet ALT for meget. 

René har ondt i maven igen i dag. Sucks. Det har været hver dag i en uges tid nu. Hvad er der i vejen? Vi har overvejet om det er den medicin, han tager, eller om det er mavesår. Vi ved det jo ikke. Indtil videre er han stoppet med at tage PN medicin, så nu har han svære smerter konstant. Det gør ondt på mig at se ham sådan. Jeg har skrevet en e-mail til lægen, som forhåbentlig svarer i dag eller i morgen. Jeg går som udgangspunkt ud fra, at han nok skal til en undersøgelse. Men nu må vi se - måske kan lægen svare på spørgsmålene. René mener at han har abstinenser. Men han har ikke feber. Har man ikke det, når man har abstinenser? Jeg ved det ikke. Umiddelbart ryster han ikke af kulde, men har skiftevis svede- og fryseture. Han er helt grålig i hovedet, og han sveder, selv når han fryser. Men han har som sagt ikke feber. Jeg er bekymret. Jeg synes ikke, at der er grund til at ringe til vagtlægen, men jeg ringer nok til lægen i morgen tidlig, hvis det fortsætter, og lægen ikke har svaret på min e-mail. Jeg må snakke med mine svigerforældre, om en af dem kan hente René og køre ham til lægen og hjem igen bagefter, hvis han ikke kan klare det selv. Han er jo som sagt ikke på medicin. 

Åh... Jeg er så bekymret. Det går mig på. Men det er jo ikke godt, tænk hvis jeg bliver syg, og jeg ikke kan hjælpe ham. Kæft, jeg har ondt i hovedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar