Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 4. marts 2011

Mmm... lure. Og masser af dem!

Jeg har fået min pakke fra Matas, og jeg har lige vasket mit hår med shampooen og balsammen, og det virker umiddelbart som gode produkter. Nu skal jeg lige se, hvordan det ender, når håret er tørt. Men det er sgu da cool, hvis mit hår bliver mere lækkert af det! 

Min svigerfar har fødselsdag på onsdag, og jeg overvejer om jeg skal tage derind alene, hvis René ikke kan. Bare så en af os er repræsenteret. Det bliver garanteret rigtig hyggeligt. Hvis jeg tager derind på onsdag, kan det være, at jeg måske bager en kage og tager med - så slipper min svigermor for at bage noget som helst. Det er ikke fordi jeg ikke mener at hun er god til at bage (for det er hun), men simpelthen for at gøre det nemmere for dem. Jeg vil købe ind til det i morgen eller på søndag, når jeg har snakket med René om det. Det er jo ikke sikkert, at han er tilfreds med, at jeg tager derind alene. Jeg mener selv, at jeg kan klare det, men hvis han ikke er tryg ved det, må jeg jo blive hjemme. Det vil bare være så ærgerligt. Jeg glæder mig så meget til at se dem igen - de er så hyggelige, mine svigerforældre. Jeg håber at René kan klare det. Nu må vi se.

Ellers er det jo fastelavn på søndag. Jeg er så nederen, at jeg ikke åbner døren, hvis det ringer på. Det er bare ikke min ting at stå og lytte til fastelavnsange og dele det ud, der nu skal deles ud. Jeg kan ikke huske om det er penge eller slik. Under alle omstændigheder, åbner jeg ikke døren. Børn er irriterende. Såøh... Ingen kære mor her. De bliver bare ignoreret. Medmindre René åbner døren - men så er det ham, der skal lytte til endeløse og pisseirriterende sange, og så kan han selv forklare dem, at vi ikke har noget at give dem. 

Jeg har faktisk, sådan, helt spontant, besluttet mig for, at aftensmaden i dag bliver rigtig nem. Jeg har taget forloren mørbradgryde ud af fryseren. Jeg har selv lavet det, og jeg brugte vist nok også svinekød - men det var ikke mørbrad. Jeg lavede en spandfuld og frøs halvdelen ned. I dag er en af de dage, hvor jeg ikke gider at lave mad. Eller; faktisk gider jeg godt at lave mad, jeg gider bare ikke at gå ned og købe ind til noget. Så det her er jo perfekt! Jeg aner ikke, hvor mange points, der er i det, så jeg sætter alle mine 13 point på det. Så må jeg spise gulerødder for resten. Det er værre med René, for jeg har sådan set ikke noget at lave dressing af, så jeg skal overtale ham til at spise gulerødder uden dip... Hehe. Det er lykkes før, så det kan det måske igen - for han har kun 11 point tilbage. Men: Han har ondt i maven, så han får måske ikke spist lige så meget som mig.

Ej, hvor var det altså dejligt med det dér bad. Mine bukser passer mig bare ikke længere, de er lige et par centimeter for små, men jeg giver ikke op. Jeg har taget dem på nu, lukket dem og sidder og udvider dem, for jeg har tænkt mig at tage dem på når jeg skal afsted på onsdag (hvis jeg skal afsted). Så lige så snart de er udvidet, tager jeg nogle andre bukser på, og så bliver de her lagt til side indtil onsdag. Ja, det er godt jeg formår at tænke så langt frem - det var nemlig lige præcis derfor, jeg tog dem på i dag. De er jo nyvaskede. Så bliver de altid lidt mindre. 

Jeg har ellers en god dag. Jeg har ikke haft det dårligt psykisk i dag. Ja, sådan set heller ikke fysisk. Jeg har slet ikke haft det dårligt! Det er jo totalt fedt. Men jeg har taget en dejlig lur. Den var skøn. Mmm... Lure. Jeg kunne sagtens tage en til, og stadig kunne sove i nat. Men jeg vil ikke sove mere. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at sove lige nu - hvilket egentlig er ret exceptionelt. Men jeg er jo sådan set ret exceptionel. Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar