Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 30. marts 2011

Operationen gik godt!

Hooray!

Min svigerfars operation er gået godt, og han er kørt til opvågning. René ringede til hospitalet, fordi vi ikke har hørt fra min svigermor. De kunne så fortælle, at alt var forløbet som planlagt, og at han nu bare skal vågne. Det er jo dejligt nyt! Jeg ville gerne sætte et billede ind af svigerfar, men jeg har ikke fået lov, så jeg lader være. Det er ikke alle, der ønsker at blive foreviget på nettet. Selvom jeg bare kan slette indlægget eller billedet igen. Hehe. Men hovedsagen er, at jeg ikke har spurgt, om det er i orden, og jeg derfor ikke vil gøre det. Men han ser meget venlig ud. Det er da altid noget. 
René har fået interesse i håndværk. Ikke som i opsætning af vægge osv., men som i f.eks. de dér maskiner, der tegner tegninger eller borer i træ, efter en tegning, man har lavet på computeren. Jeg kan ikke huske, hvad det hedder, et eller andet med "C" og "T". Det vil han gerne have et kursus i, og er ved at undersøge mulighederne. Han kan sikkert godt få tilskud til betalingen, men det vil han aldrig bede kommunen om. I øvrigt har vi jo en opsparing, og hvis det betyder noget, ja, så kan vi spare mere sammen, så han kan få det kursus. Han skal jo have et job på et tidspunkt (måske), og så er det jo godt at kunne noget. Hans svendebrev er efterhånden ubrugeligt, da der er sket så ufattelig stor udvikling inden for IT siden han fik det i... var det 2001 eller deromkring? Der er sket masser, og selvom han følger med, vil en chef til hver en tid ansætte ham, der har beviser på, at han kan tingene. Så han skal have et kursus af en art, enten det her, en ny uddannelse inden for IT, eller noget helt tredje. Han har et vagtcertifikat, men kommer nok ikke til at bruge det igen. Jeg ved faktisk ikke engang, hvor beviset er henne. Det er fra før min indflytning. Mener at det var i 2005 eller 2006 han tog det kursus. Det er nok 2005. Men i hvert fald fik han certifikatet, og må arbejde som vagt. Han var nogle nætter på byggepladser og lignende, men opgav ret hurtigt pga for mange smerter i ryggen. Det var der jo så en grund til.

Men det er da fedt, at han ligesom tager initiativ til andet end at glo herhjemme. Det er sgu da også kedeligt. Han har i øvrigt stadig store problemer med maven. Irriterende. Han siger at han har en følelse af, at det er luft, men der er ligesom noget, der gør, at det luft ikke kan komme ud. Så med andre ord har han forstoppelse 1-0-1. Derfor må vi sætte hans dosis af Medilax op, og virker det ikke, må han til lægen i næste uge. Andet er der vist ikke at gøre. Men nok om Renés toiletvaner. Hehe. Dem er han nok ikke så glad for at få postet på nettet. Men nu er det gjort.
Jeg har i øvrigt ikke mere at sige for nu. Renés pakke er ankommet, det var det rigtige, der lå i, og den er pakket ind og det hele, klar til på tirsdag. Fint, ikke? Hehe. Han bliver superglad, satser jeg på!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar