Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 29. marts 2011

Love - let it rain!

Sikke dog en kedelig dag ... Hader den slags dage, men den har bestemt ikke været dårlig! Jeg lytter nu til Prince. Han har lavet en masse fantastisk god musik! Jeg er f.eks. vild med "Adore" - den er simpelthen så cool. For slet ikke at tale om "Kiss", "Purple Rain", "Gold" og den, jeg vil vise jer her. Mange af jer er måske ikke så vild med Prince - men giv ham en chance. Denne video er gammel, den er fra 80'erne, min barndom. Vi hørte den meget, fordi min mor er vild med Prince.


Han er speciel, det indrømmer jeg blankt, og jeg er ikke enig i hans religion eller noget - men det betyder ikke noget. Det, der betyder noget, er musikken. Ingen beskriver kærlighed og elskov som Prince gør. Eller gjorde. Jeg ved ikke, om han stadig gør det. Husker "Tonight we're gonna party like it's 1999" - hehe. We sure did. Men den sang er fra 1989 eller sådan noget - deromkring, i hvert fald. Prince har altid været meget kreativ. Han skriver alle sine tekster selv, og han skriver tekster til andre. Ofte spiller han selv alle instrumenterne på de plader han indspiller - han er en interessant personlighed. Jeg holder af sange som "Sign O The Times", som er den, jeg har valgt at sætte ind her, men jeg hører "Adore" lige nu - hvis I kan lide en god, stille og rolig kærlighedssang, som bare er smuk og fejer benene væk under jer (måske), så tjek den ud på Youtube. 
Jeg har ikke lavet noget specielt i dag. Jeg har forhåbentligt sendt "good vibes" til folk, som har brug for det. Ikke at jeg ved hvordan, for jeg har faktisk ikke talt med nogen i dag. Lidt med Cole, en anelse med Helene - men mest med René. Vi har haft en genial dag, intet mindre! Selvom den har været kedelig, har vi hygget os på et maksimum plan alligevel. Det er skønt med dovne dage som denne - men jeg har som sagt kedet mig en del. Det kan sgu ske, altså! Jeg har en sidste ting tilbage at erklære her til aften:

"Right here, right now
Spread love all over the world"

- YEAH!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar