Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. marts 2011

Yeah. Afslapning


Dette er et billede, som jeg har taget i dag, det er dugfrisk - kun 10 minutter gammelt, så det vil sige klokken 10:55 den 26. marts 2011. Der er intet makeup på dette billede, fordi jeg ikke tør at kigge mig i spejlet, så det er totalt naturligt, bortset fra, at jeg har gjort det sort/hvidt. Hæhæ. Så der det bedre ud.

Jeg er alene hjemme og "du du du I'm lovin' it" (gammel McD reklame - tror vist at det er Justin Timberlake, der synger). Jeg har åbenbart brug for at være lidt alene, selvom jeg bare sidder og småsynger lidt for mig selv. Jeg laver ikke en skid. Jeg synes bare, at det var rart at få lidt fred, mens MOR var her,og jeg kunne sidde og trække mig ind i mig selv, og ligesom... Bare være alene i bedste Rikke-stil. Jeg sad bare og stenede lidt mens MOR og René snakkede om ting, som er ligegyldige for mig. Det var rart, og jeg føler en minimal bedring siden i går - det er jo dybt og inderligt positivt. Også selvom jeg ikke tør at udfordre skæbnen og gå ud og tømme postkassen. Jeg bliver inde. Det er bedst for mig.
Men jeg har det i hvert fald lidt bedre. Synes bare, at I skal vide det, jer, som læser med. Især Helene og Cole har gjort forskel for mig, de har sgu virkelig været der for mig og støttet mig ekstremt. Jeg har dem at takke for stort set alt. Ja, og så René, selvfølgelig - det dejligste menneske i verden.

I dag har jeg planlagt at vaske op og slappe af - mmm... Dejligt. Jeg skal ikke noget, og det er jo skønt! Yeah. Jeg elsker at slappe af. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar