Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 9. marts 2011

That's just how life is...

Haha. Kan man mon være meget gladere, end jeg er lige nu? Jeg hører über-fed musik og chiller foran skærmen med kold cola, gammel makeup på, omgivet af en dunst af daggammel sved og tis - men damn, det er fedt at være mig! Jeg elsker at sidde her og bare... Lave intet. Jeg har fået en ny skærm. 22". Det er alligevel en okay stor skærm. Haha. Den anden var 17", det var en fin størrelse, men den her er cool nok også. René har købt en på 27! Haha. Så kan man da bare ikke få nok!

Så er det i morgen, jeg skal ud af døren og opleve verden udenfor! Om René tager med, ved jeg ikke endnu. Jeg er ret ligeglad, lige nu, faktisk, bare det at JEG kommer ud og oplever noget andet end Brugsen er jo perfekt! Selvom Superbrugsen i Herfølge er cool (lidt reklame er ikke ved siden af!). Jeg skal ind og fejre min svigerfar, som ikke gider at holde fødselsdag. Ha! Så kan han sgu lære det. Ej, jeg holdt heller ikke fødselsdag sidste år - og jeg fyldte 30! Haha. René og jeg sov heeele dagen væk. Det var en rar dag! 

I dag er det 7 dage siden jeg sidst var syg, og findes der noget meget bedre end dét? Det skulle da lige være 7 måneder, 7 år, 7 årtier... Jaja, keep 'em coming. Jeg har brug for dem! Det er jo bare superskønt at være rask. Sådan nogenlunde. Det lader også til, at jeg kan tåle de antidepressive piller - jeg har ikke haft nogen former for kramper siden jeg begyndte på fuld dosis. Det er så også kun lige i går, så det er kun på 2. dagen, jeg er nu - men det er stadig et plus! 

Fik jeg nævnt at jeg er glad i dag? Gud, jeg har helt glemt at ringe til min mor... Det er jo unægtelig lidt sent nu, eftersom klokken er 00:15! Haha... Men jeg savner hende stadig. Også min svigermor. Og alle! Jeg savner ALLE! Selv René, den dejlige stodder, der bare sidder og brokker sig over at jeg ikke rydder op. Haha. Han er nu dejlig, er han ikke? Love you babe!

Jeg skal faktisk snart i seng, synes jeg, men.... Jeg er så optaget af musikken, af stemningen, af det hele... Jeg har ikke lyst til at gå i seng. Men det er ved at være på tide. Øv bøv. Men sådan er livet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar