Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 16. marts 2011

Opdateringer på min hjemmeside!

Der er opdateringer på www.rapoulsen.dk hvor der er blevet smidt tanker ud på Væggen. Væggen er det sted, hvor tanker, der burde være blevet til noveller, men ikke er formet nok eller ikke kan formes nok, bliver skrevet ned som små, korte tekster. De kunne godt være smidt ind tilfældigt - men jeg har valgt at lægge dem op som links med titler på i stedet for. Det fungerer bedst for mig og min hjemmeside.

Jeg var til lægen i dag, fik en henvisning til en speciallæge, der skal sætte en elastik omkring hæmoriden, som så visner og falder af. Jeg skal først dertil den 27. april, altså efter påske, og jeg er ret sikker på, at der opstår "problemer" rent psykisk, for jeg får nok svært ved at forholde mig i ro i over en måned. Når det er sagt, var jeg syg i går. Se beskrivelse på T O X I C hvor jeg jo i øvrigt opdaterer, når der har været problemer på øverste etage. 

Vi har lånt bilen i dag, og vi købte ind på vejen hjem. Det er rart at det er overstået. René tager ind og afleverer bilen i morgen formiddag, men skal lige aflevere flasker først - så vi skal nok op ved 8-tiden. Eftersom klokken nu er 23:40, betyder det, at vi nok snart (indenfor 1 time) skal i seng. Det passer mig fint - jeg er alligevel supertræt, selvom jeg vågnede fra min lur klokken 19, og gik i seng klokken 16. Haha. Men det var 3 gode timer - jeg har ikke drømt noget, som har sats sig fast, men jeg har ikke været vågen en eneste gang før René vækkede mig - vi skulle jo have noget aftensmad. 

Ellers går det såmænd fint nok. Jeg slapper af og har det godt. Hører musik. Nyder tilværelsen, så godt som det nu kan lade sig gøre. Jeg har lige spist en ananas, og den var skøn. Sidste bid var meget sur,og jeg fik det en anelse mærkeligt i maven. Overvejede om jeg skulle lade være med at spise den. Men jeg gjorde det, og jeg knækkede mig ikke. Awesome. 

Jeg sidder og lytter til "Pride (In the name of love)" med U2 - den sang er simpelthen historisk. I hvert fald for en som mig, som elsker 80'er musik. Den er jo også tidløs, den kunne lige så godt have været fra i går. Det er U2, for pokker, de har altid den samme lyd, selvom de ikke laver det samme musik og selvom de fornyer sig fra plade til plade. Men lyden er der jo - The Edge og Bono er jo indbegrebet af U2. Og jeg tænker på "Pride" som deres smukkeste sang nogensinde. De er måske ikke et band, jeg hører supertit eller har mange plader med. De er ikke et band, jeg ønsker at jeg ville kunne se live, hvis jeg turde. Men... Jeg har respekt for dem. De gør fandeme en forskel. Det er ikke alle bands, der gør det.

En tanke til Søgård, der elsker U2, og sikkert sidder og lytter til dem lige nu, og en tanke til Joseph, som har svære, personlige problemer for tiden. Jeg sender dig de varmeste tanker og masser af positiv energi. Du skal nok finde en løsning, skat. KYS!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar