Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 28. marts 2011

"Midt om natten"

Oh my goodness... Vi har lige akkurat 4.962 kroner tilbage til resten af måneden. Så der er 3 dage til, at vi får løn. Er I klar over, hvor mange penge, det er??? René har bestilt en masse medicin på apoteket, jeg ved ikke hvor meget, men... Vi kan rent faktisk muligvis formå at holde os inden for 962 kroner - og så kan vi lægge 4.000 kroner tilside til opsparingen! Oh! Det er jo fantastisk! Jeg er fantastisk begejstret. Hehe. Det er selvfølgelig fordi vi sendte skærmene retur. Men stadigvæk er det cool, og hvis vi kan holde os bare lidt inden for grænserne i april måned, kan vi måske spare 1.000 eller endda 2.000 kroner sammen! Uh! De skal så ind og ligge hos svigerfar, der jo holder vores opsparing for os. Ellers bruger vi sgu pengene - irriterende, at vi er så... "forbrugeriske". Hehe. Godt ord. Jeg skal have fundet en film, vi kan se sammen på næste tirsdag! Det bliver awesome. 

Jeg har bestilt tid til René hos lægen den 15. april, så han kan komme ned og snakke om, hvordan man får en tid hos en smerteklinik, der blandt andet tilbyder akupunktur, men som er eksperter i at finde den rette løsning for folk med smerter. Det er jo lige præcis det, René har brug for! Selv har jeg fået en tid hos KBJ - der er lang tid til, godt nok, hele 2 måneder. Men det er fint nok - hvis der opstår problemer, kan jeg ringe til ham. Men det satser jeg jo selvfølgelig på, at der ikke gør. Det er klart. 

Sidder lige og hører "Midt om natten" af Kim Larsen. Jeg var meget ung, da jeg så den film. Jeg er ikke sikker på, præcis HVOR ung, jeg var, men det var lige rundt regnet omkring 10-års alderen. Jeg blev så freaking bange for den film. Den gjorde mig rystende bange, og jeg kunne ikke sove i flere nætter. Jeg så hele tiden scenen med ham dér narkomanen, der sad i et skur med en kanyle i armen. Det er sådan, jeg husker det - men jeg er ikke sikker. Han havde - vist nok - taget en overdosis. Død var han i hvert fald. Hold kæft, mand... Jeg var så bange. Min far sagde "Ja, Rikke kan jo ikke tåle noget, som er mere uhyggeligt end Bamse og Kylling" - I ved, det dér børneshow på DR. Filmen var fra 1984, så det er nok i 1989, jeg har set den, vil jeg skyde på. Det passer jo også meget godt med 9-års alderen. Den blev i hvert fald vist i fjernsynet. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at se den igen, for ligesom at få aflivet den dér skræk, den satte i mig, men jeg er samtidig lidt bange for, at den bare bringer følelser op i mig, jeg ikke ønsker, deriblandt angst.

Jeg skal have fundet på en film, i øvrigt, vi kan se på næste tirsdag, men jeg ved ikke, hvad det skal være. Vi har set alle vores film. Ikke dem, vi fik af MOR, men det er alle gysere, og jeg er som I nok har gættet, ikke god til den genre. Men det er jo René der skal vælge. Jeg tænkte bare på at give ham noget at vælge imellem. F.eks. at finde 5 film, som JEG gerne vil se, og så lade ham vælge den af dem, eller dem, han ønsker at se. Der kan jo godt være flere film. Vi har jo hele dagen. Jeg burde faktisk have fundet på noget, han kunne lave, mens jeg gjorde klar. Men jeg tænker på, at jeg nok bare kan sende ham ned og handle, og så bare pynte hytten op med serpentiner - dem har vi masser af, de overskydende fra hans "velkommen hjem fest" efter operationen i september sidste år. Jeg vil ikke gøre yderligere. Men jeg overvejer at hive spisebordet herind, så vi for en gangs skyld kan sidde ordentligt og spise aftensmad. Det ville være awesome. Det dér med sofabordet er bare en dårlig løsning. Det er også mere romantisk med et spisebord; så vil jeg købe nogle rustik-stearinlys, så jeg kan få brugt mine dyrt indkøbte Piet Hein lysestager. René er mere til bloklys og fyrfadslys - men jeg vil have rigtige lys. Åh... Det bliver bare vildt hyggeligt! Yay! Hvis man kunne glæde sig mere, så ville jeg stå først i køen! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar