Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 13. marts 2011

De fandens hundeejere!

Jeg er i godt humør i dag, det kunne jo stort set ikke blive bedre! Ej... Jo, det kunne det kunne det godt. Men det er nu ikke engang sådan i dag - i dag er jeg bare i godt humør. René bliver godt nok ved med at forstyrre fordi han er i snakkehumør. Det er fint nok - når jeg ikke laver noget. Men nu hører jeg altså Type O Negative, og det vil jeg egentlig gerne have lov til. Vi kan snakke senere. Meeen.... Han finder sig også i min snak om blogs, mine veninder osv., så det er vel fair nok, at jeg finder mig i snak om biler.

I dag står den på indkøb på tanken. Jeg overvejer at gå derned nu, i stedet for efter aftensmaden, fordi jeg bedst kan lide at gå, når det er lyst - dels fordi jeg ikke bryder mig om at være ude i mørke, dels fordi jeg godt kan lide at kunne gå uden om de hundelorte, der ligger på fortovene. Det er utroligt at folk ikke kan samle deres hunds efterladenskaber op! Det går mig seriøst på, altså, der ligger den ene efter den anden, og man kan stort set ikke undgå at træde i dem! De skulle fandeme have alle deres lorte lige i fjæset igen!

Nå... Nu må jeg lige slappe lidt af. Det går mig bare meget på med de lorte. Vælger man at have hund, vælger man at samle lortene op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar