Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 31. marts 2011

00:16 (udgivet)

Hey. Ja, så sidder jeg her, klokken 00:03 og er slet ikke træt, men burde gå i seng. MOR kommer måske i morgen,og jeg sidder altid og er dødtræt, når hun er her. I morgen må jeg ligesom være lidt mere "oppe på dupperne" - og jeg skal i øvrigt have taget Lottotal til Flemming og ud med skraldet.

Er der nogensinde nogen, der har spekuleret over, hvorfor håret sidder bedst, når man er hjemme og ikke laver en skid? Og hvorfor morgenhår bare er den ultimative cool frisure, når man har langt, krøllet hår? I hvert fald er det den ultimativt cool frisure på mig. Jeps. Lige nu har jeg bare det smukkeste hår - og hvad dælen skal jeg så bruge det til? Jeg er jo lidt ligesom... på vej i seng. Psh.

Jeg har overvejet at få købt det dér kamera og så tage nogle billeder af folk. Specielle billeder. Jeg mangler nyere billeder af min mor. Jeg mangler også et af min far. Og min farmor. Min storebror er holdt op med at sende mig billeder af familien. Suk. Men jeg vil tage billeder. Lige nu vil jeg, indtil videre, tage billeder med mit gamle, usle kamera, som SKAL sidde i et strømstik for at have batteri nok til at tage et billede. Jeg skal jo hjem til min mor fredag. Det må jo så blive "i morgen" - teknisk set. Men eftersom jeg ikke har sovet endnu, er det ikke torsdag for mig. Jeg har overvejet at aflyse tandlægen. Jeg frygter hendes dom over mine tænder. Alt i mig skriger, at jeg skal blive væk - men jeg ved godt, at det er bedst at komme derop og få det overstået. Det er bare... Åh, altså... Der er jo både drastisk forværrede syreskader og paradentose at tænke på. Satans. Jeg er LANGT fra tilfreds. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Bede hende om at rive alle tænderne ud og skabe mig et smukt gebis? Hmm... Tanken er tiltalende, selvom jeg ved at det er et helvede - min mor har jo en protese i overmunden. Min farmor har i undermunden. Min far har pæne tænder. Jeg glæder mig til at komme derhjem og tage nogle billeder! Yay! Jeg ville ønske at René ville lade mig putte ham på nettet - måske bare hans øjne, som er meget specielle. Simpelthen at tage et billede, og bare klippe øjnene ud og så bruge dem? Jeg vil i tage billeder, i hvert fald. Og jeg tager et af MOR i morgen. Hvis hun kommer. Jeg har ikke så mange af hende. Faktisk har jeg vist ingen. Og det er ærgerligt. Jeg vil gerne have et godt billede, måske kan jeg selv være med på, bare for ligesom at gøre det lidt specielt - gøre det til en husker. Til et minde. Jeg vil gøre det med alle, jeg kender. Skabe billeder med historier sammen mig og den givne person. F.eks. min veninde Katja. Og Anders. Og mine svigerforældre. Bare folk, jeg kender. Det kunne blive spændende. Det vil være godt i billedmappen. Jeg har jo scannet alle mine gamle billeder ind, så jeg har dem, og jeg laver jævnligt kopier til min USB nøgle, så hvis computeren bryder sammen, så har jeg stadig billederne! Yay!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar