Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 5. marts 2011

Min farmor

Ha! I dag har jeg ryddet op og vasket op. Her er så pænt igen! Jeg burde faktisk tage nogle billeder, men... Don't want to. René er hjemme. Han vil ikke have billeder af hans hjem på nettet. Fair nok. Det er heller ikke så fedt, når alle ved, hvor jeg bor. Ikke at jeg har noget af værdi... Desværre. Men det er bare ikke fedt at få det udspecificeret... Det er uncool.

Anders kommer i morgen. Han plejer kun at komme, når han skal have lavet noget. Men i dag sagde han ikke, hvad han vil her. Så måske kommer han bare for hygge? Jeg havde glædet mig til en weekend alene hjemme, bare René og jeg. Her til aften har vi set en film med Dan Aykroyd og John Candy. Jeg har glemt, hvad den hed. Og vi har set Kontant og Pengemagasinet. Det har været så hyggeligt. Det er altid hyggeligt at være sammen med René. Vi burde være mere "sammen" - andet end bare i samme rum. Det er lidt trist, egentlig, at vi ikke er sammen. Jeg vil forsøge at gøre en indsats for mere tid sammen.

Jeg læste en blog i dag, af Raspberry på blog.dk - den kan læses her: http://blog.dk/b/109470  og jeg blev så inspireret til at fortælle min farmor hvor meget jeg elsker hende. Jeg ved jo godt, at hun er 85 år, der er muligvis ikke så lang tid tilbage at sige det i. Så jeg ringede til hende. Hvis nogen er i tvivl, er mine kommentarer dem, der er skrevet af NoNameMaddox. Min farmor blev mægtig glad, og det er jo skønt at man kan gøre folk glade, bare ved at sige den slags til dem. Jeg bliver jo også selv glad, når folk siger det til mig.

Men jeg har brug for alenetid i weekenden. Alenetid med René, eller bare foran computeren. Bare... Stille og roligt. Jeg har brug for at slappe af. Jeg går ud fra, at jeg kan gøre det, selvom Anders er her, men hvis det er noget med at sidde og snakke, kan jeg jo ikke trække mig tilbage - det er bedre, hvis det er en film, de skal se, for jeg gider ikke at se film normalt. Og jeg er ikke til gys som René og Anders er. Jeg er glad for komedier. Det er ærgerligt, at jeg ikke kan huske, hvad den dér film hed... John Candy er jo i øvrigt død, hvis nogen skulle være i tvivl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar