Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. marts 2011

Gammel stodder bliver 35 år!

Hehe... Sikke en aften! Jeg har det overraskende godt, alt taget i betragtning. I går var en ekstremt dårlig dag - men af uvisse årsager virker tingene lidt nemmere i dag. Det er ikke bare psykotisk udbrud på psykotisk udbrud. Det er faktisk sådan, at jeg - på en skala fra 0-10, hvor 10 er "awesome" - ligger på level 5 i godt humør, hvor jeg den sidste uge har ligget på level 1, or so. Jeg er vildt tilfreds med mig selv. I morgen aften vil jeg bevæge mig ud til postkassen igen. Om aftenen, når der ikke er så mange mennesker. Så vil jeg se, om jeg tør! Det bliver awesome, hvis jeg når helt derud! Jeg vil blive stående i 2 minutter, og gå ind igen. Så kan jeg måske gå ud med gamle reklamer og ugeaviser på mandag eller tirsdag! Yay! 

Jeg har siddet og hørt musik i dag, megahyggeligt. Jeg har også taget en lur på 5 timer, fordi jeg ved et uheld kom til at spise lidt for mange piller. Men jeg er okay, der skete ikke noget. Jeg skriver en blog på Toxic om lidt. Jeg har fået nyt badeforhæng i dag. René købte det til mig, da han var i JYSK med MOR. Det er hvidt med sort skrift på - med ord som f.eks. "H2O", "Shower", "Soap", "Fresh", "Clean" og så videre. Det er vildt smukt! Jeg elsker det allerede. Vi er vant til et gennemsigtigt plasticforhæng - men det går jo bare ikke, altså, det bliver kalket til, og det kan ikke vaskes eller noget, svejsningerne i toppen går op osv. Det er fra IKEA og koster 10 kroner, vi købte 3, og de er alle brugt. Så nu vil jeg have et almindeligt badeforhæng, som kan vaskes! Og det har jeg så nu. 

Jeg har fået vasket op, jeg mangler stadig spækbrætterne, men de må lige vente, til min ryg har hvilet, for jeg har godt nok ondt i den! René har kigget på stole på nettet, men dem vi har, kostede 1000 kroner stykket, og de blev købt i november. Fandeme om jeg vil bruge 5.000 kroner på én stol allerede her i april. Slut færdig. René har i øvrigt snart fødselsdag, og vi skal finde ud af, hvornår vi holder den, og om vi holder den hos Renés forældre og som sædvanligt inviterer på pizza og kinesisk fra Grandpa Pizza og Restaurant Shanghai i Solrød. Det vil koste os i omegnen af 700 kroner, så det er jo ikke noget særligt. Jeg regner med at give René penge, fordi jeg ANER bare ikke, hvad jeg skal købe til ham. Jeg har en idé. Men jeg har ikke gennemtænkt det endnu. Jeg har dog travlt, fordi han har fødselsdag 5. april.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar