Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 27. marts 2011

Skumfiduser

... Hvorfor er det, at de eneste tidspunkter på året, hvor man kan få ordentlige skumfiduser er i julen og til påske? Psh. 

Uh, jeg har sådan en lyst til at fortælle jer, hvad Renés fødselsdagsgave er, men han må ikke finde ud af det før hans fødselsdag. Og det skulle ikke undre mig, om han finder denne blog, hvis han søger på navnet på den ting, jeg har købt. Jeg bestilte den i går aftes. De havde 1 styk tilbage af den ene, og 39 af den anden. Jeg fik ordrebekræftelsen i dag. Så jeg HAR fået fat i den ene kopi, de havde tilbage. Pyha. Ellers var det hele ødelagt. Jeg ved ikke helt, hvad jeg gør med indpakningen. Jeg kan forestille mig, at lortet kommer i en boblekuvert, så jeg skal nok finde en form for æske at putte den ned i. Jeg regner med, at jeg kan finde en blandt dem, vi har - det er jo bare til låns.

Renés forældre har meget at se til i den kommende tid, så vi har udskudt fødselsdagen til maj måned. Jeg har tænkt mig, at give René den bedste dag ever den 5. april. Han siger, at den kage, han allerhelst vil have, er chokoladetærten fra AMO, fordi den dér creme på toppen er lækker. Så sådan en kage får han. Og så skal han have sin drømmemiddag - om jeg så skal stå i køkkenet hele dagen, skal jeg nok få lavet lige præcis det, han vil have! Jeg har ingen idé om, hvad det kan være - men han har stadig nogle dage til at tænke over det! 

Åh, hvor er det altså bare a.o.k. at være rask igen. Jeg nyder min frihed! Yay! Jeg vil tænke på min svigerfar, som skal opereres på onsdag... Jeg krydser fingre for ham. Det er en rutineoperation, han skal have ny hofte. Men jeg krydser alligevel fingre for, at det går godt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar