Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 7. marts 2011

Jeg savner min mor


Sådan en fætter har jeg fået af René i dag. Den grønne. Den er pænere, farven, i virkeligheden end på dette billede. Men det er fra Fakta. De har dem på tilbud i denne uge. Jeg har sat den til ladning, den skal jo oplade før man kan bruge den, men jeg lægger musik ind på den i morgen - tester den. Den gamle er desværre uddød, men sådan kan det jo ende. Jeg håber at jeg bliver glad for den... Sådan set. Jeg har ikke rigtig nogle lommer at have den i... Hmm... Jeg må få mig en taske! NO WAIT! Jeg har en taske! Ude i skuret! Den skal SÅ meget ind i morgen! Hehe. Den er også grøn. Grøn er yndlingsfarven.

Min dag har ikke været god, bedre end ventet, men ikke god. Snakkede lidt med min mor om alt muligt andet end at jeg havde det dårligt, fordi jeg ikke ville være uvenner. Så vi snakkede om indkøb. Jeg ser frem til at se hende igen, men hvornår det bliver, ved jeg ikke. Det var bare så utrolig hyggeligt sidst - helt som i gamle dage, før hun begyndte at drikke. Det gør hun vist i øvrigt ikke i samme omfang længere. 
Men i gamle dage.. Dengang jeg var barn og teenager... Vi havde de dejligste snakke, vi snakkede altid, om alt imellem himmel og jord. Vi havde det godt. Jeg så op til hende. Sådan vil jeg gerne have det igen. Det bliver ikke sådan - men det behøver ikke at betyde, at det ikke er sådan, jeg vil have det. Jeg savner min mor. Vores snakke, tøsefnidder og alt det, der hører med. Jeg ser ikke nok til hende. Jeg burde også ringe lidt oftere... Men den ene dag overtager den næste, og tiden er jo begrænset, eftersom hun går på arbejde. Men... Ja. Jeg savner min mor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar