Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 10. maj 2013

50/50 - falder jeg mon spontant i søvn?

Goood morning all readers! For jeg har nemlig været oppe i 4 timer. Klokken er jo 10, og jeg vågnede ved at trille ud af sengen. Sur røv. Haha.

Jeg har været i bad. Jeg imponerer mig selv hver eneste dag! Om lidt går jeg ud og flytter om i mine køkkenskabe, så jeg har plads til mit Pava spisestel. Det bliver awesome. Vi er nemlig blevet enige om, at det ikke er "the fine china" men vores dagligdags spisestel. Jeg skal straks begynde at drikke af mine Pava glas. Og mit næste måltid bliver sikkert spist af en Pava tallerken Ih! Jeg glæder mig. Sådan. Jeg ved ikke, hvad det er, der tiltrækker mig sådan ved Poul Pava, men der er bare noget ved det. Jeg elsker det, allerede inden jeg har brugt noget af det. Og jeg går ud og vasker det op om lidt. Så meget, jeg nu kan holde til, i hvert fald. Der er jo 12 af hver. Det er 48 dele, jeg skal vaske af! Der er også 24 glas - men de ER vasket af :)

Jeg har fået udskrevet Ibumetin i dag, jeg havde noget liggende og rode hos lægen, og jeg er løbet tør herhjemme. Så der kommer noget ind på apoteket senere i dag. Jeg tager dem normalt kun, når min smerte ligger på level 7 eller over, på en skala fra 0-10, men det er rart at have nogen. Faktisk... så burde vi finde ud af, hvad søren vi skal indtage til aftensmad i dag, i stedet for at vi kommer i tanke om det når vi er rigtig sultne. Det er jo virkelig dumt.

Men så. Nu begynder nik-nignen. Det er nu, jeg skal være stærk, og ikke falde i søvn konstant. Det går ikke. Jeg må se, om jeg kan klare dagen uden at falde spontant i søvn...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar