Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 23. maj 2013

Hævntogt

Godmorgen! Her, snart, kommer min svigermor og skal købe ind sammen med René. Det er meget rart. Så får jeg det tøj, jeg har bestilt. Se, det er jo noget, jeg ser frem til. Jeg glæder mig sådan til at se det hele, for byttegarantien er udløbet, fordi hun har været syg.

Åh, jamen, det var så skønt, for jeg fik taget opvasken i går! René købte noget opvaskemiddel til mig, så jeg kunne komme i gang. Nu huskede jeg nemlig at sige det til ham. Så nu er der ingen opvask derude - skønt. Der er ikke noget bedre end at komme ud i køkkenet om morgenen, og det så er rent.

Min stol er på hævntogt. Det er sådan lidt: "Du er for fed, så jeg kører ned af mig selv" og "Oh yeah? Du er grim!" Komplet tåbeligt. Hæ. Åndssvage stol. Den kostede fandeme 1.000 kroner!!! Jeg kan ikke huske, hvor længe jeg har haft den, men burde da holde til i hvert fald 2 år? Den er bygget til tung vægt.

Ih, hvor dejligt! René har lagt sig til at sove, og hans mor kommer om et kvarter. Det kunne jo faktisk ikke være bedre. Ej, men altså... Psh!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar