Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 21. maj 2013

Det helt rigtige outfit!

Arh! Jeg bliver nødt til at finde de højhælede sutsko, min kartoffeltryks-silkemalede kimono og min fjerboa frem, for det er da godt nok koldt i dag! Uha uha. Måske fordi jeg sidder i et rum med åbent vindue klokken 20 en sen majaften.

Men nu, hvor jeg har iklædt mig det helt rigtige outfit, vil jeg gerne tage mig den frihed at præsentere jer for noget, som I måske kender til. Men jeg synes faktisk, at vi skal lære mere om hjemmesiden ved at sætte os i en god rundkreds og komme hinanden ved. Lad os snakke om tingene, lad os åbne op for vores hjerter og lade glæden strømme ind, som var det vand i en tagrende under kraftigt regnvejr. Lad os blive suget ind i atmosfæren på Cigarfar og lad os grine sammen. For verden trænger rent faktisk til mere latter. Verden trænger til... Flere højhælede sutsko, kartoffeltryks-silkemalede kimonoer og fjerboaer. Det er netop det, der mangler, for at verden kan eksistere.

Når det er sagt: hvis man kommer til at bytte om på 2 bogstaver, er "verden" lige pludselig blevet til "vreden". Lidt, måske, som at "live" (på engelsk) stavet bagfra er "evil" Så alt i alt kan vi konstatere, at det at eksistere er ondt, og at verden er vred. Og den lille forskel der er på "impotent" og "important" (igen; engelsk) er ret stor og betydelig. Sætter vi det sammen? "Det impotente vrede onde liv" - ikke helt så attraktivt længere, vel? Jeg mener personligt, at det er en skandale, at jeg ikke har fået aftensmad endnu, når klokken allerede er lidt over otte. Jeg er endda ikke engang særlig sulten! Skandale, si'r jeg jer.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar