Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 6. maj 2013

Totalt voksen - så mandag kan godt gå an!

Sikke en dejlig dag. Masser af solskin :) Jeg har fået en e-mail fra Bilka om, at de har sendt mine billeder i dag. Jeg har valgt de ting, jeg skal købe, hos cchobby, når René har taget sig sammen og kigget det igennem, for jeg betaler ikke for fragt 2 gange. Jeg har købt en del undertøj, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Min svigerfar har bestilt det til mig - haha. Ej, men Ellos kan ikke levere til mig (som det eneste firma i verden) fordi jeg har skjult adresse, men de kan levere hos svigerforældrene, som allerede har en konto. Super! Og jeg har fået totalt gode tilbud! Jeg har købt for 850 kroner, men fordi de har alle mulige rabatter, har jeg fået det hele for 630 kroner! Det er bare toppen! Derfor har jeg købt ind hos cchobby. Jeg skal jo lave fødselsdagsgaven til min mor. Jeg har brugt 450 kroner. Men jeg har fået grønt lys for lidt overforbrug :)

Men jeg har fundet på en mors dags gave. Jeg plejer at sende en buket blomster, men I år vil jeg gøre noget andet. Så jeg sender hende 20 kort med sjove minder, vi har sammen. Sådan "kan du huske ..." Det ved jeg, at hun vil sætte pris på. Hun sagde til mig her forleden, at hun synes at det er fedt med hjemmelavede gaver. Det er jo noget, som er godt for mig!

Uh... Jeg skal også have skrevet til Hamid... Det har jeg jo lovet ham :S Jeg ved bare ikke rigtigt, hvad jeg skal skrive om, for der er ikke sket noget, som er værd at fortælle ham om. Men OK, jeg kan da smække lidt dagligdags ting sammen og sende til ham.

I går troede jeg, at jeg skulle dø på grund af mavesmerter, så jeg gik tidligt i seng. Men sør'me om jeg ikke havde dem igen da jeg vågnede! Jeg var lige ved at begynde på mit testamente. Men så kom jeg til fornuft og indså at jeg har en tendens til at være hypokonder. Det gjorde så ondt, at jeg ikke kunne stå oprejst. Til sidst besluttede jeg mig for, at jeg nok havde luft i maven, men det tror jeg ikke, at det var. Ikke desto mindre er det gået væk, og det nyder jeg selvfølgelig! Det er så dejligt når man ikke har ondt nogen steder. Eller; jeg har ondt i armen. Men jeg har altså også lige hamret den ind i et spidst hjørne på en kommode, så det er jeg selv uden om. Men hvis min mor havde fri fra arbejde i dag, måtte hun gerne komme og puste  på det... Ej. Hehe. Den slags skal man aldrig spøge med. Jeg ringede engang til min farmor, som boede 45 minutters buskørsel fra mig, ikke medregnet ventetid på busskiftet, og beklagede mig over at jeg ikke kunne tage mig sammen til at vaske op, og spurgte hende i sjov om hun ville gøre det for mig. Og fandeme om hun ikke tog turen hele vejen til Solrød for at vaske op hos mig! Med sin rollator og det hele. Vi købte 2 flødekager, som jeg havde intentioner om at betale, men som jeg ikke havde indflydelse på overhovedet. Vi sad og hyggede os i min lejlighed og snakkede om gamle dage. Det var en rar dag, selvom jeg havde superdårlig samvittighed. Det har jeg stadig. Haha. Gamle tosse til farmor. Hvad var hun dér... Hun må have have været i starten af 80'erne... Hun er 87 nu, og det dér var i 2004, så hun var 79 år. Det er sgu skørt. Men jeg spurgte hende aldrig om den slags igen, selvom jeg kun mente det for sjov.

Hm, men det var den dér mors dags gave. Jeg må hellere se at komme i gang, så den er helt færdig til afsendelse allersenest fredag. Jeg vil helst sende den torsdag, fordi jeg gerne vil være sikker på, at hun har den om lørdagen. Man kan ikke regne med Postdanmark. Desværre. Men det skal nok gå, og hvis hun først får det mandag, gør det nok ikke så meget - hun er jo et voksent menneske :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar