Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 8. maj 2013

fun, Fun, FUN!!+!

Jeg er måske nok gået lidt amok i det dér eurodance fra 90'erne. Jamen, det er fandeme så cool! Uh, og jeg har set en et videoklip af Beyoncé, hvor hun optræder til en Tina Turner hyldest koncert, og hun synger "Proud Mary". Jeg blev SÅ imponeret over det, at jeg sad og græd. Det var virkelig... Jeg mener... Wauw... ( Beyoncé - "Proud Mary" ) Hun fik jo så også stående bifald af Tina Turner selv.

Der har været blodprøvetagning i dag. Min blodåre er snart så medtaget, at de ikke længere kan få stukket hul på den, andet end med  stort besvær. Der er kun den ene, de kan finde, så siden februar, er det den arm, det er gået ud over. Det er MANGE blodprøver, den har gennemgået. Nu er den blevet til læder. Hm. Jeg håber (krydser alt, hvad krydses kan) at kaliumtallet er tilfredsstillende denne gang, så der ikke skal tages flere blodprøver. Det tror jeg ikke helt, at jeg kan magte. For det er jo så flere blodprøver. For helvede! :/

Jeg tror, at både billederne (som ikke kom i går), jeg venter på, og de hobbyting, jeg venter på, muligvis kommer i dag - begge pakker. Eller; billederne er jo så bare et brev. Men pakken fra Creativ kommer muligvis i dag. Jeg tror, at de har trukket pengene i dag, i hvert fald. Jeg ved det ikke. Jeg har ikke adgang til netbank. Jeg overdrog mit nemID kort til René af fri vilje, ganske uopfordret. Jeg blev besat af penge. Sad og regnede og regnede - hver eneste dag. Jeg var inde på netbank hver eneste dag, 3-4 gange, ville have mine tal til at passe nøjagtigt med kroner og ører. Netbanken og blog.dk tog hele mit liv. Så netbank er væk, jeg har holdt et års pause fra blog.dk, men har en profil derinde, kun til brug til at holde kontakten til net-buddies. Jeg hverken skriver eller læser indlæg derinde.

Den reol til karton/papir, jeg har købt hos Creativ, ser således ud:
Den er totalt cool. Jeg glæder mig til, den kommer. Jeg har jo så bestilt "elfenbensfarvet" karton, så det er ikke helt hvidt. Det ville være lidt småtrist, syntes jeg, da jeg bestilte, og det synes jeg stadig, så jeg er tilfreds :) - De har ikke trukket pengene endnu, men jeg har fået de "papirer" der viser, at de skulle blive trukket i dag. Så enten bliver de trukket senere, ellers er e-mailsene for tidligt på den. Men nu får vi at se. Der er jo aftenlevering her, frem til klokken... Er det 21 eller 22? Men billederne er blevet trukket i dag, så de bliver NØDT til at komme i dag. Det bliver spændende! Men jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke bestilte 2 sæt? Hvad nu, hvis jeg kommer til at ødelægge det? Så har jeg intet at skifte ud med... Oh dear...

Min mor var overraskende nok med, da min far kom for at hente mig. Det var rart at se hende, faktisk. Jeg havde taget Mors dags gaven med, fordi min far skulle give hende den, men så var hun med. Så fik hun den, med ordre om, at den først må åbnes 12. maj. Hvis nogen har glemt det, eller jeg slet ikke har skrevet det (højst usandsynligt), så har jeg fundet 20 gode minder frem, som vi har sammen, og skrevet dem ned på små kort. På kortene har jeg i nederste, højre hjørne lavet en tegning, og i de sidste tre hjørner har jeg lavet en vinkel, faktisk som et L bare med længere  streg nederst. Jeg har farvet det med kulørte farver, og gjort dem rigtig pæne.Super tilfreds er jeg. Dem bliver hun glad for!

Det kribler i fingrene efter at gå ned og tømme postkassen, men jeg venter i 2 timer, tror jeg. Så er det nok mere sandsynligt. Fuck det, jeg kigger nu. Yes! De er kommet! Det er sjovt at se gamle dage i så god kvalitet. TAK BILKA!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar