Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 26. maj 2013

Gammeldags!

Jeg har haft kramper her i formiddags, og jeg skvattede i køkkenet. Jeg slog mig ikke. Men der var også en skraldepose, som tog mit fald!

Hamid har skrevet til mig 3 gange siden han kom hjem i går. Jeg er lettere... Hmm... Jeg vil sige, at jeg savner ham bestemt ikke længere. Men det er rart at vide, hvor han er.

I dag har jeg planer om at gøre køkkenet rent og at læse. Jeg starter med det første, jeg regner med at gå i gang klokken 13, fordi jeg da kan være mere eller mindre sikker på, at jeg ikke får kramper. René har lige været ude og aflæse måleren, den sidder ude i trappeopgangen. Det er ikke sjovt, men jeg elsker når han har bar røv når det skal ordnes. Haha.

Jeg har sovet godt i nat, faktisk, jeg har ikke nogen drømme med ind i min vågne tilstand, men det gør ikke noget. René kom forbi og kyssede mig halv i knæ lige før. Hehe. Jeg elsker den slags.

Hvad jeg ikke kan lide, er bumser. Og jeg har fået en af dem. Ikke bare en bums. Men en bums i øret! Det gør så sindssygt ondt. Jeg har normalt ikke bumser, det hører til sjældenhederne - men den her, den er led. ØV!

Nå, men jeg skal lave oksesteg i dag, så vi skal ned og købe kartofler. Jeg glæder mig rigtig meget, for sådan en lækker steg er fandeme noget, der sparker røv! Ud fra den størrelse, den har, vil jeg sige, at den nok skal have... Hmm.... 3-4 timer i gryden, så der skal ikke gå alt for længe før jeg kommer i gang. Hvis vi f.eks. skal spise klokken 18, skal jeg jo i gang allerede klokken 14 - og  det er der halvanden time til. Yikes. Jeg skal have ryddet op i køkkenet, og så har jeg faktisk slet ikke tid til at købe ind... Shoot! Jeg skal også lige tjekke, om hele stegen overhovedet kan være i min gryde, inden jeg kaster mig ud i madlavning.

Det er jo så meget, der skal ordnes i dag, så, bare fordi vi skal have gammeldags oksesteg i dag. Men der bliver forhåbentligt et lækkert udfald!

Nu vil jeg først og fremmest starte med at ordne køkkenet. klokken er kun halv et, men jeg føler at jeg er krampefri på nuværende tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar