Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 2. maj 2013

Evolution

Intelligens. Tænk, hvis alle, der blev født i dag, havde en IK på 300. Hvordan ville vi, som havde et af de intelligente børn, føle omkring det? Hvordan vil du have det, hvis dit barn er dobbelt så intelligent som du selv er?

Jeg har en teori. Jeg tror, at vores intelligens vokser. Jeg tror, at vi får langt over 450 i intelligenskvotient, men at det sker langsomt, over mange genrationer - måske 50 eller 75.

Muligvis - dette er også en teori, jeg har - bliver vi så intelligente, at vi kan udvikle maskiner, androider, robotter m.v., som kan gøre alt arbejdet for os, så vi ikke skal lave "andet" end at opfinde og opdatere dem. Os mennesker, som bare sidder foran computeren og designer robotter mv., eller os, som bare sidder og surfer på nettet - vi bliver alle sammen blobber. Og pludselig vil der komme et kæmpe forbud mod at indtage mad og man skal lave så og så mange timers gymnastik om dagen. Maden vil komme i pilleform, så hvis du vil have stegt flæsk med persillesovs, får du et lightudgave, og i pilleform, som mætter lige så meget som maden ville have gjort.

Af disse to teorier kan jeg KLART bedst lide den første teori. Det kan også være, at vi udvikler mere... Anderledes sanser, så at vi f.eks. kan se i mørke på et plan som katte kan. Måske er der en anden mere dyrisk ting, som vi mennesker "adopterer". Det kunne også være spændende. Men igen: Mange, mange generationer.


P.S. - Ingen kramper i dag ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar