Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 22. maj 2013

Jeg blærer mig med alt, hvad jeg har!

Hvor er det dog dejligt, når ens bedre halvdel kommer hjem med en overraskelse, som man ikke har tænk p i 10 år, men som man faktisk godt kan lide: Neglelak. I Fakta havde de åbenbart Calvin Klein neglelakker for 25 kroner, og en af dem var "Tutu" - en brunligrød-ish sort farve med lidt glimmer. Engang havde jeg altid mindst 10 forskellige neglelakker og skiftede dem ret ofte. Så gik jeg over til at bruge en black cherry farve, men den udgik, og med den udgik min trang til neglelak. Men! Nu har jeg så fået denne neglelak, og jeg har set, tilfældigvis, at Rimmel stadig laver en farve lidt henad Black Cherry. Derfor vil jeg investere i den, og bruge neglelak igen. Men det er ikke bare sådan lige. Jeg skal jo liiige huske at lægge det pænt på... Det kneb lidt her nu, da jeg ville lægge Tutu'en på. Der er en del "spildfarve", og de er meget ujævne. Neglene var ordnet inden jeg puttede lakken på. så det er fordi jeg har lagt den forkert på. Men jeg skal nok komme i gang igen. Jeg kan i hvert fald godt lide at se mine fingre med den mørke afslutning :) Jeg har snuppet et par billeder, men jeg ved ikke helt, om de giver neglelakken den kredit, den fortjener.
Det er det billede med den mest realistiske belysning. Mand, I skal da også se kalenderen til min mor! Det er godt nok en del billeder - det må I tage med.
Jeg er blevet ganske tilfreds med den, faktisk. Der mangler enkelte detaljer, såsom at få skrevet hvilke helligdage de røde firkanter markerer, samt at få limet nogle sider sammen, som ikke skal kunne åbnes. Men tilfreds er jeg!

Mindre tilfreds er jeg med en mand, der sidder og viser mig scener fra "Terminator" fordi Arnold er cool. Jesus Christ, altså... Men ok, den er lige over. Jeg beder ham om at lytte til musik på Youtube, og han beder mig om at se filmklip på Youtube. Det er vist fair nok. Bortset fra, at jeg rent faktisk ser de klip, han beder mig om, og han ikke ser de musikvideoer, jeg beder ham om at se. Nu er det snart 2 uger siden jeg prakkede ham "Freeek" på, og han har ikke hverken set eller hørt den endnu. Måske jeg skulle hive fat i ham om lidt :)

Jeg er så superglad, faktisk, nu. Min mors kalender er færdig, aftensmaden var nem (minipizzaer) og vi har hygget os med lidt fjernsyn. Så alt i alt har det været en røvrar dag. Bortset fra mit stakkels garn. Suk. Men der går jo ikke så mange måneder før jeg skal til frisøren alligevel :)

Sov godt, alle jer søvnløse sjæle - for det giver nemlig ekstremt meget mening.

Jeg vil kræve, at René ser "Freeek" og jeg vil overveje at vaske op, men venter nok til i morgen tidlig, af hensyn til neglelakken :) Og bagefter - så går jeg i seng!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar