Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 16. maj 2013

Fakta

Om lidt går jeg i Fakta. Det er 2. gang siden jeg "kom ud" af min lejlighed. Det er sejt nok. Det glæder mig, at jeg rent faktisk tør. Og at jeg rent faktisk kan. Af og til har jeg alt for lidt overskud til at gå i Fakta, men denne gang er det lidt som om det er en sejr for mig. Derfor ser jeg frem til, at jeg skal i Fakta. Det vil blive sejr nummer 3. Jeg har også været på tanken. Men Fakta er en større sejr. At gå på tanken klokken 21 er ikke en specielt stor sejr, men at gå i Fakta er virkelig en sejr - nu. Snart er det hverdag igen. Så nu går jeg i Fakta. Jeg vil, når jeg kommer hjem, færdiggøre denne blog med et referat af, hvordan det er gået.

***

Godt så. Jeg er kommet hjem. Masser af mælkesyre i benene på vej derned, men jeg har kun gået den tur én gang før i 5 måneder, så hvad kan man forvente. Jeg klarede det fint. Jeg klarede turen derned, jeg var med i Fakta, men ikke i Kiwi, for vi havde købt så meget, at jeg ikke kunne styre vognen. Ikke desto mindre fik vi transporteret det hele hjem. Jeg bar det meste, for René har temmelig ondt. Jeg fik ikke ondt, faktisk, men jeg forvred knæet - lige da vi kom ind i lejligheden. Så det var - er - lidt svært for mig at ordne tingene. Så har jeg opdaget at jeg har glemt at tage nogle piller i 2 dage. Det er bare ikke godt. Og KBJ har undersøgt Abilify nærmere, og det er faktisk et rigtig farligt produkt, som skader mere end det gør gavn. Måske er det derfor det er gået så godt da jeg gik ned i dosis for nyligt. Der er nu tale om, at jeg skal gå yderligere ned i dosis. Det er jo fint nok. Men det er IKKE godt, at jeg ikke har fået taget noget min aftenmedicin i 2 dage. Jeg burde tage den nu, og så igen i aften, men jeg ved ikke, om det er en god idé. Måske man burde ringe til KBJ. Men hvis han først tjekker telefonsvareren f.eks. klokken 17, er det jo alt for sent, idet jeg tager min aftenmedicin klokken 21. Men jeg tror, at det, jeg gør, er at jeg tager de piller nu, og så tager jeg dem som normalt i morgen. Men godt jeg fandt ud af det.

Så nu vil jeg sørge for en sen frokost til min mand og mig selv. Jeg er lidt småsulten, og jeg ved, at det er René også. Så vi spiser sammen i dag, det er også hyggeligt. Det gør vi normalt kun til aftensmaden. Vi burde faktisk gøre det noget oftere... Jeg tror at jeg vil indføre, at vi spiser morgenmad sammen også. Faktisk alle de måltider, vi spiser samtidig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar