Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 1. maj 2013

True americans

Oh Lord... Jeg har lige siddet og set (på Youtube) en gut sidde og lovprise "guns" for hvis amerikanerne ikke havde haft de her pistoler, ville de måske sidde og flette pilekurve eller være undertrykt af England. Wtf...?! De europæiske immigranter valgte SELV at tage til Amerika og tage land fra indianerne, for derefter at udnævne sig selv som værende de "ægte amerikanere". Dem, der selv anser dem for værende "true americans" er simpelthen så... Ja. Sådan er det sikkert mange steder. Australien og aborigier. Tja. Det var egentlig ikke for at klandre nogen, jeg blev bare ramt af den dér udtalelse, som er så sygt dum. Eller måske er de virkelig blevet "true americans" efterhånden...

Jeg blev lige inspireret til at smutte ind og læse og Mossad. Det er uhyggelig læsning. Det er den slags vel altid. Jeg har ikke læst særlig meget om det, kun lige på Wiki, også om KGB. Jeg har læst en bog, skrevet af Dean Koontz, hvor en afdeling af det amerikanske CIA havde en hemmelig afdeling, som kun meget få kendte til, og som bare hed "Bureauet". Utrolig spændende, faktisk. Den bog bør alle læse. "Mørkets Floder". Læs den og få jer et godt gys - hvert eneste minut værd :) Dean Koontz skrev i gamle dage kun gode bøger, jeg har ikke læst noget af de nyere, men jeg har lagt mærke til, at de gamle er svære at finde. Sur røv. Men jeg har lige opdaget en af de Koontz bøger, som jeg har ledt efter i over 10 år. 15, måske snarere. Den bliver ikke trykt længere. Men SAXO! Yay! Husk at tjekke hjemmesiden, jeg har anmeldt den på "Er det her bar' i orden?" - genial side. Men jeg venter lige med at bestille den. Det kan være, at Renés far har den. Hvis ikke, bestiller jeg den. Jeg ved godt, at jeg har fødselsdag på lørdag og BLA BLA BLA men jeg er ikke på gave med nogen, og jeg synes egentlig at jeg bør købe den nu. Men jeg synes alligevel... Ingen har spurgt mig, hvad jeg ønsker mig, så et gavekort til Saxo er nok ikke det, der er lige første gæt. Men Renés far har den muligvis, og har han ikke, så skynder jeg mig altså at købe den. 15 år er lang tid at lede efter en bog.

Ah... Engang imellem savner jeg at læse. Jeg læser engang imellem, men jeg sluger ikke den ene bog efter den anden. Det er til gene for mig. Men jeg kan da starte med at læse Mustaines bog færdig - jeg fik den jo trods alt i bryllupsgave i 2010... :S Det er pinligt at jeg ikke har læst den endnu. Jeg er nået halvvejs. Jeg er stadig i gang med "Paradise Lost", og så vidt jeg husker, er der en 3. bog også. Jeg tager for meget på mig. Én bog ad gangen. Men nu vil jeg så smide Manson og koncentrere mig om Mustaine for en stund :)

Jeg synes at det er spændende at læse om ham, fordi han var min ungdomshelt. Han var mit helt store idol. Det er sjovt, nu hvor jeg er kommet væk fra det, at se tilbage på det med "voksne" øjne. Haha. 15 år. Det er jo halvdelen af det, jeg er nu. Det må man ikke glemme. Jeg anmelder selvfølgelig bogen, når jeg engang har læst den færdig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar