Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 4. maj 2013

Måske var der en del nyt alligevel?

Nu er det færdigt. Det nye, gamle dokument OG bogmærket. Det er sgu blevet flot nok! :) Jeg er en kreativ UNG dame. Det skal man sige, jo - hehe





Jeg ved godt, at lyset går ned i plasticlommen, men dokumentet er stadig synligt.




Og bagsiden (sådan en skal er være):


Jeg fralægger mig ethvert ansvar for at der bliver ringet på døre flere steder. Det ville der blive alligevel, og så slemt er det heller ikke. Bare sig "Nej tak" hvis I ikke er interesserede. Men det er det her, jeg har siddet og syslet med siden hun var her sidst. Det er vel... Var det ikke i lørdags, hun var her sidst? Det tror jeg. 

Nu begynder min træthed at sætte ind. Mit vækkeur ringer  7:40 - det er om 1 time og 40 minutter, og jeg har allerede været oppe i 1 time. Og jeg gik i seng for 5 timer siden. Så 4 timers søvn. Yay. Godt der ikke kommer nogen i dag. Jeg kan sove hele dagen, hvis jeg vil :)

Jeg burde sove den halvanden time, jeg kan få - men jeg har ikke lyst til at gå i seng. Jeg har faktisk en pervers trang til at gøre rent. Never gonna happen! Eller... Jo, selvfølgelig gør jeg rent, bare ikke i dag. Medmindre jeg ikke kan kontrollere min trang til at gøre rent. Min "Urge". Kan I huske den sodavand, der var på markedet i meget kort tid, der hed "Urge"? Føj, hvor var den fæl!

Jeg er på vandring gennem min ungdoms musik, og jeg har fundet en sang, som jeg elskede som ung:
Og så har jeg sør'me skiftet bekendtskab med en sang, jeg havde det ok med, med en sangerinde, jeg ikke kunne fordrage. Jeg bryder mig ikke om Björk. Hun er ikke noget for mig, what so ever. Men denne sang, den har bare noget, som rammer mig. Det er ikke teksten, men måden, hun synger den på. Fantastisk sang:

Jeg brokker mig altid over, at der ikke var en banebrydende musikalsk revolution i min ungdom, men alligevel ændrede al musik sig. Der kom en masse bands og artister som f.eks. Breeders og Björk, og så var der Nirvana og Pearl Jam, som dannede grundstenen til "grunge" (musikgenre), og andre musikgenrer så lyset der også - goth f.eks., som nu er blevet en hel livsstil og ikke kun musik og et image. Det lyder forkert, det ved jeg godt. Men jeg tror godt, at I ved, hvad jeg mener? Det håber jeg. Som i alle andre årtier, var der masser af "one hit wonders" - I 1990'erne var det måske nok snarere en form for mystisk musik, der var one hit wonders. Stella Getz - "Friends" eller Snow - "Informer"

Haha. Der var nok ret meget nyt alligevel ;) Og nu er klokken 7:10 - tiden går hurtigt! Tak fordi du gad at læse med, og hav en fantastisk lørdag! Husk på, at det er den 4. maj! Danmarks befrielsesdag. Det er en vigtig dag. Eller, måske burde man sige "befrielsesaften", men det andet er vel lige så godt. Haha. Prøv at tænke på, hvordan det må have været at sidde og lytte til radio om aftenen den 4. maj, høre at de tyske tropper havde trukket sig tilbage, og hvordan folk flåede deres mørklægningsgardiner væk fra vinduerne, tændte lys og dansede rundt i gaderne (min farmors erindring - er muligvis ikke 100% korrekt, men virker ok sandsynlig). At vågne op den 5. maj og få at vide, at de tyske tropper havde trukket sig tilbage, og at Danmark nu var befriet fra tyskerne... Sgu da okay fair! Haha. Efter sådan en krig, ville jeg også være lykkelig. Faktisk efter enhver krig.

Jeg havde planlagt at smutte til bageren på denne dag, men nu er det jo så lørdag, og René er ikke vågen. Så det vil jeg helst ikke. Det er sikkert også forståeligt nok. I hvert fald for mig, og helt sikkert for René. Jeg ved ikke helt, om jeg kan magte at gå i bad i dag. Hvis jeg skal i bad, skal det være lige nu, og det er jeg for træt til. Såøh... Jeg får nok en lækker etagevask, en pæn frisure og lidt makeup. Så ligner jeg ikke en inflienzaramt junkie. Så skal jeg bare finde ud af, hvilken farvepalet, jeg mon skal bruge... Det må jeg se på. Bliver nok kobber.

Igen: Hav en god dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar