Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 30. maj 2013

Motherhater

"There's no time to discriminate - hate every motherfucker that's in your way!"


- "The Beautiful People", Marilyn Manson

Aha! Slem hovedpine kan tilsyneladende ikke fjernes med musik.I gamle dage satte jeg bare noget stille og rolig musik på og lagde mig godt tilrette.på sofaen eller i sengen. Nu er jeg tvunget til at tage hovedpinetabletter, og bare lukke øjnene. Men det gider jeg sgu ikke i dag. No sir. Jeg tager tabletterne, jeg hører musikken, og jeg sidder foran min computer. Better learn, bitch. Ej, okay, det er en skærm, jeg har lånt, så jeg skal nok ikke kalde den for "bitch". Men min computer kan godt være en bitch. Heldigvis! Haha. Skærmen, en Samsung, har jeg lånt af en gut, der hedder René. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal returnere den, for vi snakker ikke sammen længere. Men jeg må vel ringe til ham, håbe at han har det samme nummer, og lige aftale med ham, hvordan og hvornår vi skal levere den tilbage.

Jeg synes at det er skægt, at det ovenstående citat blev skiftet ud med "There's no time to discriminate - hate every motherhater that's in your way!" - der er bare intet slagkraft i det overhovedet. Haha. "Motherhater". Latterligt. Godt, at det kun var i den censurerede version!

Jeg er i krise. Det er det, denne blog handler om. I morgen slutter maj, og studenterne kommer farende rundt inden for kort tid. Og jeg har det viiirkelig dårligt med studenter. De har det, jeg ikke har: en uddannelse. Hvorfor var jeg så svag. Jeg tænker på det så tit, at jeg kører mig selv i sænk. Jeg hader lort. "Kiss my shiny metal ass!" som Bender ville sige det, men han er her ikke, her er kun mig, og jeg græder når jeg ser dem. 

Jeg bestiller hos nemlig i morgen eller i aften, så kan jeg få mine dagligvarer i morgen eller i på lørdag. Jeg vil gerne have det hurtigst muligt, faktisk. Mange af tingene mangler jeg. Jeg vil gerne have fyldt op i skabene. Derfor skal jeg selvfølgelig lige tjekke, hvad der mangler, men jeg har foretaget en umiddelbart liste. Det er cool nok.Noget af det er på tilbud i Kvickly, i netop denne uge, så det er fair nok.

Jeg skal i bad, og jeg kan ikke få min bh af. Hægterne har sat sig så langt oppe, men samtidig så langt nede, at jeg ikke kan nå lortet, og stropperne er spændt så meget ind, at jeg  ikke kan hive hægterne ned! Dammit! Men OK, René er hjemme, han kan hjælp. Woohoo!
Det er ved at være virkelighed, det med arbejdsværelset. Det er så superlækkert, altså. Det bliver så fedt, jeg glæder mig så lækkert, så lækkert.

Uha, jeg tror, at jeg har fået menstruation! Jeg må hellere se at få et hygiejnebind eller sådan noget, på. Jeg hader menstruation, det er det værste ved at være kvinde. Suk.

Nu må jeg se om jeg kan få bh'en af, eller om jeg skal gå ned og købe ind uden et bad først :)

Hav en rar eftermiddag!

2 kommentarer:

  1. Hej Rikke. Jeg kender godt dine følelser til studenterne og jeg kan sætte mig ind i det. Nu bliver jeg faktisk student i år, og det har været hårdt. Derfor kan jeg også sige dette til dig. Uddannelse viser ikke hvem du er. Der er ikke en målestok for hvor høj en uddannelse du skal have for at få succes i livet. Det kan jeg sige fordi jeg kender til at fejle, og det er hårdt, men gymnasiet er ikke for alle. Samt er det heller ikke alt i livet. Du er en kvinde, der besidder gode kvaliteter. Du har en god personlighed og humor. Du er intelligent. Du mangler intet for at bevise. Måske skulle du bare en anden vej i livet, og det er okay. Måske en dag kan du færdiggøre en uddannelse. Hvem ved? Men ikke vær ked af det. For med eller uden hue, så er du oprigtigt god nok. Hav det godt. Og nyd sommeren.

    SvarSlet
  2. Ih, Tilde... Du er så sød... Jeg sidder her med tårer i øjnene. Du er et fantastisk menneske. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige... Tak...

    SvarSlet