Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 26. maj 2013

Jeg er træt og er på vej i seng

I dag har den kære Jonna været her. Vi har snakket om lidt af hvert. Jeg er jo i gang med at lytte til "Ny Verden-oversættelsen af De Hellige Skrifter", som er tilgængelig på Jehovas hjemmeside, man kan aflytte den direkte, eller man kan downloade den - det er mp3. Jeg synes personligt, at det er godt tiltag, at jeg fandt på at HØRE den i stedet for at læse den, for det er altså noget nemmere at komme igennem det. Så det gør jeg nu. Jeg brugt min aften på at downloade den, og lægge bøgerne i orden (Bibelen består af 66 bøger). Det vil sige... Jeg hoppede i seng klokken halv fem og sov til halv ni. Så lavede jeg aftensmad, så lidt tv og gik i gang med denne bibelske tur igennem systemet.

Jeg har tænkt mig at studere Det Nye Testamente. Jeg synes at det er spændende. Et godt emne at interessere sig for. Og jeg tænker... Hvorfor ikke gå i gang allerede i morgen? Jeg er pt. i gang med "A heavy metal memoir", "Paradise Lost", "Kellys Bro" og selvfølgelig Bibelen. Det kan blive et problem at læse så mange bøger på én gang. Jeg har en del på ventelisten, efterhånden. "I won't cut my hair", "Introvert" er på ventelisten. Dem er jeg ikke startet på endnu. Som jeg tænker det, vil jeg læse i "Kellys Bro" og "Det Nye Testamente". Det vil jeg gøre fra i morgen, når jeg vågner. Det er, som nævnt, et interessant emne.


Ellers har dagen været ganske hektisk, synes jeg, inden Jonna kom. Jeg gik i seng klokken 3, og jeg vågnede halv 9, hvorefter jeg gik i gang med at lægge vasketøj sammen, vaske op, støvsuge og lægge tøj på plads. Det eneste, jeg ikke nåede, var at tørre opvasken af. Sur røv. Men sådan er livet altså. Jeg kæmpede til det ringede på døren.

Nå, men denne gang er klokken halv tre, og det er vist på tide at komme i seng. Det er en dårlig vane at være så længe oppe. Husk cykelhjelmen og spænd støttehjulene inden I kører til bageren søndag morgen.

Sov godt, jer alle, og tak fordi I gad at læse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar