Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 4. maj 2013

Gaver og moar

For nu at starte på den rigtige måde, vil jeg opfordre folk til at lytte til denne vidunderlige sang, som Peter skrev til sin mor, og som blev udgivet på pladen "Life Is Killing Me".


Min mor fylder 63 år den 6. juli. Jeg vil fremstille en kalender til hende. Jaja, jeg laver kalendere i massevis. Men jeg vil lave en anderledes kalender. Jeg vil ikke få den lavet hos det sted, jeg vælger at få fremkaldt mine billeder, men jeg vil vælge 12 af de bedste billeder af min mor og mig sammen. Faktisk har jeg allerede valgt dem. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil lave den fra august til august, selvom det er sådan lidt uden for normerne. Jeg vil lave selve kalenderen selv, og jeg tror, at jeg vil gå i gang med det samme. Jeg tror faktisk, at jeg vil bestille de billeder, jeg har valgt, i dag. Så kommer de tirsdag eller onsdag i næste uge. Hvis jeg skal købe materialer, må jeg smutte ind på min hobbybutiks hjemmeside (tjek link til anmeldelse nederst). 

Jeg har fået 1.000 kroner af min mor og far i dag, det er fuldstændig sindssygt. De har ikke salt til et æg, og så giver de mig tusind kroner! Jeg kunne forstå hvis jeg fyldte rundt eller noget, men skide 33 år... 1.000 kroner!!! Sygt. Ganske enkelt. Jeg er glad for dem, det er slet ikke det, men alligevel... Jeg vil bruge nogle af pengene til min mors gave. 



3 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen d. 4/5 :) Håber du havde en god dag :)

    SvarSlet
  2. Haha - tak. Jeg tænkte "hvor ved hun egentlig det fra?" indtil jeg kom i tanke om, at jeg stort set ikke har skrevet om andet i 2 uger eller sådan noget. Haha. Rikke 5 år. Men tusind tak, og jo, jeg havde en dejlig dag :)

    SvarSlet
  3. Det var så lidt, dejligt at du havde en dejlig dag :)

    SvarSlet