Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 18. maj 2013

Jeg kommer til at snyde lidt...

Hm. Sommeren er begyndt. Jeg er hooked på frysselv is. Desværre. Det er jo intet andet end sukkervand med smag og farve. Jeg ved godt, at jeg viiiirkeligi kke skal spise dem, men... Aarrhh! Det er så svært! I dag, inden for de sidste 5 timer, har jeg, ud over aftensmaden og en Mars bar, indtaget 15 Swippers. Det er jo slet ikke acceptabelt. Men jeg elsker de fandens Swipper. Jeg elsker generelt bare alle former for sodavandsis eller noget, der ligner (limonadeis eller sukkervandet), det er bare den bedste gave Gud har givet os mennesker. Men jeg har sgu ikke råd til at blive ved med at spise så mange! Jeg får godt tilskud til tandlægeregningen, men alligevel... Det er sygeligt. Men jeg har en afhængighed af dem, som først slutter når de bliver taget af markedet igen.

Jeg er ellers havnet i den besværlige situation, at min farmors brev ikke er skrevet endnu, og at jeg altså skal sende det senest mandag. Det betyder, at jeg kan skrive det i aften, eller i løbet af i morgen. Jeg har aftalt med Jonna, at vi gennemgår hele Det Nye Testamente. Det er mig, der har bestemt det. Jeg gider ikke at sidde og læse et stykke her og der. Jeg vil have det hele med. Mattæus, Markus, Lukas og Johannes - i den orden, de så måtte komme. Jeg er ligeglad hvilken rækkefølge, vi læser dem i - jeg vil bare gerne høre dem! Eller læse dem :) Awesome. Men jeg kommer til at snyde lidt. For jeg kan ikke vente med at gå i gang, og     dybest set er det jo godt at læse noget 2 gange for at fatte, hvad pokker der står :)

Mine fødder var blevet superpæne, men i den uge, jeg har siddet i stuen og  arbejdet på min mors gave, har jeg siddet på en dårlig stol, og mine fødder er meget medtagede. Faktisk er de så medtagede, at jeg var nødt til at trække mig tilbage mens Jonna var her og lægge mig op med benene. Når jeg skal sidde derinde (i stuen) fremover, må jeg enten sætte uret til at ringe efter en time og så gå derfra. Ellers må jeg tage stolen, jeg sidder på nu, med derind.

Men det har været en meget rar dag, ellers. Jonna er et dejligt menneske. Virkelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar