Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 29. maj 2013

Når bjørnen dukker frem fra sit vinterhi...

"All you people up there in City Hall, you're fucking it up for all the people that's in the streets.This is a song for the people in the streets, not the people in the City Hall!"

"City Hall", Tenacious D


Så skete det! Jeg skal ENDELIG til tandlægen, og det bliver allerede den 10. juni! Ih! Jeg GLÆDER mig! Det er længe siden, jeg har været hos tandlægen sidst, fordi der hele tiden har været sygdom i vejen. På næste mandag SKAL jeg afsted, uanset hvilken sygdom der ramler ind i mig. HVIS der ramler en sygdom ind i mig, det gør der stensikkert ikke, jeg er yderst fokuseret på at komme afsted. På mandag skal jeg til lægen, jeg skal sgu lige have taget en blodprøve og hente et brev, jeg skal hente på kommunen. Men det betyder vist også, at nogen skal kigge på mine ben - og de ligner altså en bjørn, der lige er kommet ud fra vinterhi. Jeg er ikke så godt til at nå alle steder, som jeg har været, og jeg har aftalt med René, at han skal gøre det for mig. Men... Jeg har altså fået vabler på benene. Ja, gu' er det klamt, men det er altså ikke noget, jeg selv har valgt. Så nu er jeg lidt i tvivl om, hvad jeg skal gøre.

Men nu er det den 29. juni, og det betyder, at om 3 dage smutter René til fest! Det er sgu cool! Jeg ved ikke, hvornår han skal være der, men jeg dufter en hel aften alene! Åh... Jeg glæder mig sådan. Ved, at det bliver vildt hyggeligt, men at jeg vil savne René. Jeg håber at han er hjemme igen allerede omkring 22:30 eller sådan noget. Senest 23. Det kommer jo an på den offentlige transport. Men jeg glæder mig meget.

Uha! Jeg gabte, og så ville kæben ikke lukke! Jeg var lige ved at gå i panik. Men så gik der pludselig gang i tyggetøjet igen. Jeg fryser simpelthen så meget, og jeg er megatræt. Overvejer faktisk at tage en lur (haha - skrev en "... tage en lut"), nu hvor jeg alligevel sidder og falder i søvn over keyboardet.   Det er jo skørt. Synes jeg. Tunnelsyn,  og det hele. Anyways; Stay Negative! "It's never enough"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar