Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 30. april 2013

Når postbuddet har andet end vand i vanddunken

Jeg skal bage et eller andet, for mine sidste 3 æg (nej, jeg har ikke selv lagt dem) udløber i morgen, så det er sidste udkald. Jeg sidder og kigger på kageopskrifter, og der er bare intet der springer mig i øjnene og får mig til at tænke "JA! DET SKAL VÆRE DEN!" Det er ret irriterende, men jeg leder videre.

Vi fik varer fra nemlig i dag. Uh, og postbuddet kom med mine film. Jeg skulle skrive under på, at jeg havde modtaget dem. Jeg skulle skrive under på et stykke papir, der lå løst på kassen, han holdt det fast med en tommelfinger. Jeg spurgte ham, om det var fra Stereo Studio, for pakken så meget lille ud. Han ville ikke svare, så jeg forsøgte at tjekke labelen, der sad på. Det var til mig, og det var fra Stereo Studio. Men jeg skulle jo så skrive under, og han udpegede hvor. Men han ville ikke give slip på hverken papir eller pakke, så jeg stod og gned mig op ad ham for at kunne få skrevet "Rikke Poulsen" - og det blev en sidelæns underskrift. Blokbogstaver, som stort set lå ned mod venstre. Totalt åndssvagt, i stedet for lige at række mig papiret og kuglepennen, så jeg kunne holde det op ad døren eller noget. Men OK - det er åbenbart sådan Postdamnarks postbude omdeler pakker, når de har drukket. Ham her var da i hvert fald ikke helt sober. Måske var han ikke sådan helt klar over, at hans vand i vandflasken var "blevet kælet lidt for" - og det ikke er pis.

Jeg skal SÅ meget se film i dag. Jeg kan slet ikke vælge mellem "Zohan" og "Step Brothers". Jeg er vild med Adam Sandler og Will Farrell. De er vildt skægge. Jeg glæder mig sådan til at se dem! Klokken er snart 20, så jeg tror ikke, at jeg kan nå begge film i dag, selvom jeg ikke har nogen planer i morgen. Jeg snakker med Hr. Poulsen om det :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar