Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 22. marts 2013

Bangebuks

Jeg er slet, slet ikke kommet ovenpå igen, efter dagens strabadser i går. Det var meget slemt at køre til lægen, det var endnu værre at sidde i venteværelset, acceptabelt hos lægen og hos sygeplejersken, og turen hjem var hård. Da vi kom hjem, følte jeg, at jeg skulle underholde Katja, og derfor brugte jeg al min overskydende energi. Da hun gik, var der INTET tilbage i mig. Jeg sov fra 15:30 til 20:15, og alligevel var jeg ikke frisk da jeg vågnede. Jeg er stadig ikke kommet ovenpå. Det er fandeme hårdt! Rengøringshjælpen har været her i dag. Vi havde begge to glemt det, men jeg vågnede 3 timer før hun skulle komme. Mens hun var her, barrikaderede jeg mig i soveværelset. Jeg kan ikke andre mennesker i dag. Det var OK at hun var her - bare jeg ikke skulle "deale" med hende. Nu er jeg alene med René igen, stille og roligt. Jeg ville gerne tage en lur, men det går ikke. Ikke i dag. Jeg må kæmpe i mod.

Min kusine har fødselsdag i dag. Tillykke, Anja! Også tillykke til dem, jeg har glemt i løbet af de første måneder: Maria og Jørg'nsen. Pinligt. Men Maria - jeg har skrevet din fødselsdag ind i min kalender nu, så jeg husker at du har fødselsdag den 22. januar. Og dig, Jørg'nsen - den 5. februar er hermed indført i kalenderen! Så jeg burde huske jer næste år :) Engang imellem er det lidt svært med mennesker, man bare skriver med over nettet, men Maria, for fa'en... Det er jo snart 20 år... :S Kan du huske dengang vi blev uvenner over hver vores ironi, så vi blev enige om at vi måtte skrive med rødt, når vi var ironiske? Haha. Det var sgu gode breve, dengang. Nu er det jo e-mails, og ikke nær så tit. Men 20 år er også meget ;)

Nå. Pennevenner... Dem har jeg haft mange af i sin tid. Dem, jeg husker bedst, er Peter og Abigail. Peter fordi han spildte en halv cologne ud over et brev til mig, og da jeg kommenterede det, hørte jeg aldrig fra ham igen. Abigail fordi hun introducerede mig for en masse musik, jeg ikke havde kendt til førhen. Det var også hende, der lærte mig rigtig meget om satanisme, for hun var (er?) satanist. Det var jeg så ikke, men hun besvarede de spørgsmål, jeg stillede (hedder det overhovedet det? Stillede? Eller heller hedder hedder det stilte?). Hun fulgtes med mig til min 2. Megadeth koncert. Den bedste af de to, jeg var det til med det band. Hun var cool. Hun gav mig en kopi af Satans Bibel, skrevet af Anton LaVey. Jeg tror, at hun havde den selv, og så havde skrevet den af, til mig eller flere andre. Jeg har selv købt den nu, på engelsk, men jeg har stadig Abigails kopi. Hun stoppede med at skrive til mig, fordi jeg whinede for meget om René. Det må også have været en bitch at høre på - så meget. Hold kæft, hvor nederen, altså... Jeg forstår hende godt, og jeg bebrejder hende ingen ting. Jeg har overvejet at tage kontakt til hende igen. Men det virker lidt åndssvagt. Hun har et specielt navn og en hjemmeside, hvor hendes e-mailadresse står på. Jeg tænker over det engang imellem, men... Hun er nok ikke interesseret. Det kan jeg ikke forestille mig. Skal jeg prøve? Jeg ved ikke, om jeg tør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar