Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 1. marts 2013

Jeg flytter fra René

Det er med stor sorg i mine tanker at jeg har sagt det til René: "Jeg flytter". For jeg kan ikke holde det ud længere. Det driver mig til vanvid, og René er træt af at høre mig bitche om det. Så nu (i morgen) pakker jeg min computer sammen og flytter ind i arbejdsværelset. Jeg kan ikke klare trådløst netværk længere. Jeg bliver smidt af konstant. Jeg bliver sindssyg. Gal. Tosset. Jeg magter det ikke længere. Nå nu er René "on his own", og så er jeg den, der er smuttet. Jeg elsker at sidde sammen med René, og jeg kommer til at savne ham. Men... Jeg kan ikke tage det længere. Jeg ved godt, at jeg teknisk set ikke burde være afhængig af internettet, men det her andet... fuck, det pisser mig SÅ meget af. Hver gang jeg skal sende en e-mail, poste en blog, søge på google, opdatere en side, trykke på et link... Så bliver jeg smidt af. Enten fordi USB-thetering er slået fra af sig selv, eller fordi WiFi signalet er skredet. Er I klar over, hvor belastende det er? HVOR BELASTENDE DET ER???!!! Jeg tror at jeg ville være flyttet lige nu og her, hvis jeg vidste hvor internetkablerne lå henne. Jeg har en idé, men jeg ved alligevel ikke hvor i routeren, jeg skal sætte stikket, og René har vist lidt for ondt til at kravle rundt og lave det nu. Selvom han som regel bare lige kører fingrene hen over og ved, hvor det skal sidde. Det gør han med alt. Hans keyboard står bag ved nogle papkasser, som han bruger som "bordforhøjer" midlertidigt, så når vi spiser og bruger bordforhøjeren, kan han styre computeren med keyboardet - uden at kigge. Han ved, hvor tasterne sidder. Oh... det er så sexet. Især når hans skal holde 3 taster inde samtidig. Mmh... Og når han sidder og forsøger at forklare mig om teknik og computerelektronik og alt det dér... Jeg kan stort set aldrig modstå ham. Han MÅ bare have et kys. Det er sexet at han er så nørdet. Min nørd. Yeah. Min helt personlige nørd.

Men jeg står jo lidt i et dilemma lige nu, for jeg har lyst til at læse, og jeg har lyst til at høre Type O Negative, og alle ved, at man ikke kan gøre det samtidig. Musikken er altid for fængende. Man bliver mere grebet af musikken end det, man læser. Det går ikke. Så jeg spekulerer og spekulerer. Men jeg tror faktisk, at jeg vil starte med at læse, inden jeg bliver for træt, og når øjnene ikke dur til læsning længere, hopper jeg i headsettet og lytter til TON. Og når jeg lytter til TON, vil jeg skrive. Det har jeg besluttet mig for.

Jeg fik aldrig taget den dér lur, for da jeg kom i seng, var jeg slet ikke træt længere. Så jeg vaskede op. Og nu er jeg træt igen. Could it be? Er det computeren, der gør mig træt? Man bliver træt af at læse for meget, og jeg sidder jo og arbejder med tekst hele dagen. Måske er det derfor, jeg er så træt. Mon det ville hjælpe, hvis jeg brugte mine briller? De er jo lavet til, at jeg skal gå med dem. Men... Jeg synes bare at de ødelægger min makeup. Jeg har kun ét godt billede af mig med makeup OG briller.
Disse øjne er dem, folk kalder for "sorte" som dukker op, når jeg har det skidt. Hm? Det er fra juleaften 2008. Nederen, ikke? Men folk kan se, når mine øjne ser sådan ud, at jeg har det dårligt. Jeg fatter ikke hvorfor. Eller det GJORDE jeg ikke. For nu har jeg set et billede, hvor mine øjne ikke er "sorte". Billedet er ikke taget i samme belysning, med samme kamera, og ikke fra samme vinkel. Men øjnene skulle altså antyde, at jeg har det supergodt. Jeg kan ikke huske, hvornår det er fra, men jeg har en stærk idé om, at det er fra 1. november 2009.
De mennesker, jeg kender, som har set disse billeder, har fortalt mig det, og det er derfra, jeg har det. For jeg kan simpelthen ikke selv se forskel. Ikke andet end at jeg har fjernet røde øjne på det øverste billede og ikke på det nederste. Jeg kan huske, at jeg var vældig syg den juleaften, og måtte blive kørt hjem, fordi jeg så blod allevegne. Måske er det derfor, jeg sveder som en gal på billedet. For der var temperaturer i omkring nulpunktet i svigerforældrenes lejlighed. Siden den aften, er de begyndt at tænde for varmen, når jeg skal komme. Hehe. 

Jeg har lyst til at gå i seng, men jeg synes at det er liiige tidligt nok. Klokken er kun lige akkurat 22:25. Det er altså meget tidligt at gå i seng. Jeg burde gå ud og ordne tingene i køkkenet, men jeg har som sagt også lyst til at læse. Hmm.... What to do... Jeg har stadig ikke fået "Det er ok" eller et "Skrid kælling" og jeg er temmelig oprørt lige nu. Men det er alt, alt for sent at sende smser. Jeg har selv en regel om, at jeg ikke ringer eller skriver til folk efter 21:00, medmindre det er meget vigtigt eller andet er aftalt. Slut.

Jeg synes dog, at det er på tide at læse, det er flere dage (uger?) siden jeg sidst har læst.

Kan jeg mon virkelig undvære det store skrummel af en mand, der konstant brokker sig over ligegyldige ting og som hele tiden skal kløes på ryggen, som skal vise mig Youtube videoer om træ og som virkelig bare er kedelig engang imellem? Kan jeg undvære ham? Hmm... Skal jeg ofre den daglige kærlighed for internettet? Naaajoooaaa.... Jeg ved det ikke. Jeg må tænke!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar