Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 3. marts 2013

Er køkkenet en optimal arbejdsplads?

Jeg havde engang en bærbar computer. True. En rigtig gammel traver. Når jeg skrev og hørte musik samtidig, var der ca. 45 minutters batteri på. For at toppe det, var der ikke trådløst netværkskort i. Jeg tog den i brug hos René, men da jeg flyttede derned, havde jeg min elskede HP maskine med. Derfor brugte jeg ikke min gamle traver af en Acer bærbar computer. Da jeg havde haft den liggende i 2 år, spurgte René, om vi skulle give den til hans far, så han kunne bruge den til slægtsforskning. Det kan han godt lide. Men han har jo en PC, og jeg tror ikke at han bruger den bærbare. Og jeg kunne godt tænke mig at låne den. Jeg har nemlig fundet ud af, at det er virkelig cool at skrive i køkkenet (???), og jeg vil ikke skrive på papir. René har lovet at spørge, næste gang, han ringer, for han skal alligevel ringe til dem i dag.

Jeg kan faktisk godt lide Roxette. Så. Så er det sagt.

Jeg har skrevet til min læge og anmodet om en ansøgning til en kompresbindsbehandling af mine ben. Der kommer umiddelbart ikke mere vand, men det, der er, har hele tiden været der. Jeg er skal have det væk A.S.A.P., inden vævet dør af for voldsom udstrækning. Så derfor har jeg kontaktet min læge. Jeg satser på at få et svar tirsdag eller onsdag. Jeg håber ikke, at jeg skal derned igen. Jeg ved sgu snart ikke mere, altså, de ben er bare yderst uheldige. Og nu er der kommet noget nyt til; normalt kan jeg mærke en nivende sylesmerte i knæet, når jeg får ramt et underlag forkert. Nu er jeg tilbage til "gamle dage" (teenage)  hvor jeg måske sidder ned og laver noget, og så rejser mig. Så jeg jeg mærke, bogstaveligt talt, at knoglerne skubber hinanden "på plads". Der kommer lige sådan et "hak" og en lyd i hovedet, og så er alt som det hele tiden har været. Det gør ikke ondt.  Min venstre skulder og -ankel er begyndt at knække - det har de aldrig gjort før. Normalt har det altid kun været knæene. Nu er det ankler, knæ, ryg, skuldre og håndled. Haha... Det er ret komisk. Der er ingen af de nævnte ting, der gør ondt. Som oftest er det godt for kroppen? Ja, altså, det er ikke godt for kroppen, knoglerne, men det giver en umiddelbar lindring i mine smerter. Hehe

Vent engang... Der var jo noget magisk over det dér med papirerne... Måske jeg alligevel skulle droppe computeren og håndskrive noget spændende? I svagt, men beroligende lys, og i skæret fra stearinlys. Det vil da være vildt optimalt! Det synes jeg er noget, jeg straks vil glæde mig til! Op i røven med den bærbare - jeg kan altid spørge, hvis det ikke fungerer med håndskrevne historier. Svigermor kommer på torsdag, hun kan tage den med, hvis det andet ikke er en succes. Jeg elsker allerede ideen! Tænk engang at skrive i skæret af stearinlys. Det er sgu da virkelig optimalt. Ikke optimalt som en toga til et pyjamasparty, men virkelig, virkelig optimalt! Jeg kan godt gå ind og skrive nu, men stemningen er ikke helt i top endnu. I øvrigt lytter jeg til Moby, og det er ikke det rigtige musik til de genrer, jeg går efter :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar