Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 2. marts 2013

Lige alt

Jonna var her i dag, og det var hyggeligt. Men jeg havde det dårligt,og jeg kunne ikke følge med. Jeg sad bare og lukkede lort ud, og René forsøgte at redde mig, men det kørte helt af sporet for mig. Jeg har dog aftalt med Jonna, at jeg, når det gr lidt bedre og tankemylderet er væk, læser op på det, vi har snakket om i dag. Jeg har også lavet en måske-tid med hende den 9. marts. Jeg ved ikke, om det går, for Renés far har fødselsdag, men jeg tror ikke, at han holder noget. Vi har aftalt, at vi kan skrives ved i løbet af ugen, når vi har fundet ud af, om han holder fødselsdag eller ej.

Fordi jeg sov efter Jonna gik, er jeg endnu ikke flyttet fra René. Lige nu passer det mig fint nok. Jeg kan godt lide at sidde herinde, sammen med ham. Jeg snakkede i øvrigt med Hamid her tidligere. Han fik en kæreste i onsdags, og i går besluttede han, at de skulle holde pause. I dag er de så blevet kærester igen, men skal kun ses i weekenden. Jeg er glad på hans vegne, men jeg synes at det er synd for Sandra, at hun går en så ustabil tid i møde. Hun er også skizofren, så måske går Hamid også en ustabil tid i møde. Jeg håber at de kan finde ud af det. Jeg er bare lidt... hmm... Bange for, at Hamid smider det hele på gulvet fordi han i et kort sekund får en god idé. Det gør han jo ofte. Der er ikke mange mennesker, uanset hvem (andre end hans forældre), der vil kunne leve sammen med ham. Jeg er bange for, at deres forhold ikke holder, og det er synd, for de er vist rigtig glade for hinanden. Men han er altså bare så ekstremt ustabil, og så fungerer hans hjerne som en 10-årigs.

Ellers har jeg bagt 3 franskbrød i dag. Jeg troede, jeg skulle bage 1, men der kom 3 ud af det. Yikes. Noget af det må vist hellere fryses ned. Jeg skal faktisk bare generelt rydde op i mit køkken. Det ligner Jerusalems ødelæggelse, og det burde det ikke. Jeg kan bedst lide orden. Orden og kontrol. Og lige. Lige alt. Det vil jeg sørge for i dag, når jeg snupper opvasken og rydder op. Faktisk, så gør jeg det lige om en blogs postnings længde (klokken er 22 nu, så jeg skyder på 22:05).

Jeg har en masse ting, der skal orden på. Awesome. Jeg elsker systemer. Denne gang er det håndgribelige papirer, som skal have en kærlig sortering. De skal i kassetter. Det er ret vigtigt. Jeg har 14 kassetter, som ikke er benyttet, og de skal faktisk alle være benyttet - det er min plan! Åh, hvor jeg glæder mig til mit arbejdsværelse er færdigt! Ja, og Renés arbejdsværelse, selvfølgelig, han må også være der. Haha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar