Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 23. marts 2013

Ehm... Journaler? Billeder? Lam overskrift?

Min collage er blevet overraskende god! Haha. Det er nogle vildt gode billeder, og de passer perfekt sammen. Jeg er glad for mit valg! Desværre kan jeg ikke vise jer den, fordi René ikke vil vises på internettet, og det er op til ham. Jeg viser aldrig nogen på internettet uden at have fået lov. Medmindre det allerede er derude.

Jeg har slet ikke fået samling på mig selv endnu, altså... det er fandeme længe siden jeg var hos lægen! Jeg kan stadig ikke koncentrere mig om noget, samle mine tanker og lave noget konstruktivt. Jeg har ikke skrevet siden i onsdags. Min historie ligger der, klar til at blive skrevet, men jeg kan ikke samle tankerne. Jeg skulle aldrig have været taget til lægen. Hvor dumt. Nå, sket er sket, nu skal jeg bare oven på igen, hurtigst muligt, og KBJ ringer mandag. Jeg håber lidt, at jeg pga. min størrelse, kan blive sat bare 5 eller 10 mg op i Abilify.

Jeg er ved at rydde op i Renés journal. Alle de billeder, der er taget som dokumentation og "for sjov" til hjemmebrug for at følge helingen af både gastric bypass og rygoperationen, og de skal sorteres ind i hver deres mappe. I min journal er der kun én af de der billedmapper: skader under epileptiske anfald. Og kun fordi det er pisseskægt at se tilbage på dengang man flækkede læben eller halvdelen af tåneglen faldt af. Et eller andet. Men Renés skal lige ordnes.

Hermed: Vi ses! Jeg skal vaske op, for det skal man engang imellem :P




(Jeg sletter videoerne med pigen med det brændte hår, fordi jeg synes det er synd for hende, at internettet overflyder med parodier på hendes video, selvom hun selv har lagt den op. Parodierne får hende at fremstå som en idiot, og det synes jeg er ærgerligt. Derfor bliver indlægget slettet.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar