Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 20. marts 2013

Interviewet

Jeg har sagt ja. Selv tilbudt det. Tør ikke alligevel. Fuck hvor dumt. I går turde jeg ikke at gå ned til vejen. I aften skal jeg freaking ned i Fakta! Fuldstændigt sindssygt at melde sig til det... :S Ligefrem at tilbyde det, og komme med forslaget...

... Nå. Pyha. René vil ikke have mig med. Han går derned alene. Katja kommer og henter mig i morgen tidlig, og så er René jo hjemme til omkring klokken 11, så der burde være nogen hjemme, når pakken med billeder kommer. Jeg har bestilt rammen til levering fredag. René ved godt, at jeg har bestilt billeder, ikke hvilke, men billeder. Så han ved godt, at han ikke skal åbne pakken. Men jeg må hellere sige det til ham, inden jeg går, i tilfælde af, at pakken kommer mens jeg er væk :P Måske er den med den almindelige postomdeling :)

Her er ret koldt, altså... Det er utroligt, at vi ikke kan få tilpasset varmen :/ Det går mig på. 20 grader er ikke nok til mig!

I dag er der minus ideer til aftensmaden. Det skal være noget med kartofler, men hvad?  Det ved jeg sgu ikke. Klokken er kvart i syv, og jeg er nødt til snart at finde på noget. Men hvad? Det er længe siden vi har fået noget helt basalt mad. Hvad med hjemmelavet kartoffelmos og millionbøf? Eller måske hvidløgskartofler og frikadeller? Det tænker jeg lige over :)

Jeg har fået et helt nyt syn på TON efter interviewet med Peter, selvom det alligevel stadig er hen ad det samme. Giver det mening? Jeg har fået mere forståelse for Peter, hans humor and so, men musikken består som den altid har gjort. Jeg har så meget at dele. Så meget at vise jer. Hehe. Jeg er sikker på, at I ville elske f.eks. "Die With Me".


Det er "sjovt", egentligt, som mindst én kommentar ved alle TONs sange, sådan cirka, takker Peter for hans musik fordi den har været som terapi for dem. Det, jeg finder "sjovt" er, at det jo netop var Type O Negative og Peters musik, der trak mig ud af min depression, ved at give mig inspiration til at skrive = inspiration til at leve. Jeg er glad for, at mange mennesker har fundet musikken så hjælpsom som jeg har. Mange mennesker har svært ved at klare hverdagens problemer, og hvis det kan klares bare en lille smule ved lytning af Peters tekster - så er det virkelig fedt. Også selvom han i interviewet siger, at han ikke er særlig "dyb". Det tror jeg er hans egen vurdering af sagen, for ingen af os andre er enige. Ingen af "os", som har fået gavn af deres hans musik. Jeg tror ikke, at mennesker som er "dybe" selv opfatter sig sådan. Jeg ved det sgu ikke. 

Men jeg synes at "Die With Me" er en smuk sang, som alle burde kende. Alle burde kende den, fordi den er smuk. "October Rust", som er pladen, hvor den er på, er helt tilbage fra 1996, og den er fantastisk. 

Jeg er BANGE for turen til lægen i morgen!!! Jeg er rigtig bange. Men jeg tager mig sammen. Jeg har Katja med, hun vil hjælpe mig. Hun kører mig derind, går med derind og det hele. Hun er virkelig god veninde - en af de bedste! Uh, men hvis der er mange mennesker hos lægen, i venteværelset! Totalt kaos :(

Og er der overhovedet betændelse i den fod? Hm. Lægen bliver sikkert irriteret på mig. Det er der ikke noget at gøre ved  :S Men Katja er med. Katja er med. Hun er med. Med. Jeg er ikke alene. Det skal nok gå. Det SKAL det altså bare! 

Husk at nyde TON.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar