Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 29. marts 2013

Ævl om rustiklys

Jeg har en god dag. Jeg vågnede kvart i otte, nu er klokken kvart i fem (om eftermiddagen). For det første er jeg ikke træt, og for det andet har jeg ikke oplevet psykoser i dag, indtil videre. I går aftes sad jeg og skrev en rapport, da René pludselig vækkede mig. Mine hovedtelefoner var røget af, og min håndskrift var lige så stille blevet mere og mere ulæselig, for til sidst kun at være en streg. Der stod kun volapyk. Haha. Men så kom jeg i seng! I dag har jeg haft lidt småkramper, ikke noget særligt, og jeg har ikke væltet noget eller er faldet selv. Det har bare været trækninger. Det sker.

Men jeg har siddet og hygget mig. Jeg har også fået ryddet op i mit køkken, jeg skal vaske op om lidt, for så er der det mindre efter opvasken. Vi har aftalt at spise lidt is i dag, og jeg har bestilt en regnbueis. Det hedder det ikke længere, men det er jeg ligeglad med. Da jeg var barn, hed det regnbueis. And so it shall be for ever!

Nu er det sør'me blevet snestorm. Næsten, i hvert fald. Det skifter mellem at sne sygt meget, sne almindeligt, sne lidt og slet ikke sne. Jeg ville gerne se det, men jeg sidder ikke i stuen lige nu, så jeg har ikke udsyn til det udendørs areal. Det er en god vending. "Udendørs areal". Mhm. Jeg går derind om lidt, men så tænder jeg lys og stearinlys og så bliver gardinet rullet ned - så er det ligegyldigt. Men jeg glæder mig til at komme derind! René joiner mig måske senere - han skal tegne. Arbejdsværelset skal planlægges helt præcist ned til mindste detalje, så vi ikke pludselig står med pikken i postkassen. Det er jo så René. Jeg står med fletningerne i postkassen. Jeg vil bare lige klargøre det. Men jeg elsker mine stearinlys - jeg elsker bare ikke, at jeg er nødt til at købe nye - snart! Men jeg har jo heldigvis masser af muligheder :) Jeg kan vælge at bruge almindelige, hvide Kronelys, når jeg bare skal sidde og skrive, men jeg er altså ret glad for rustiklys. Jeg elsker at de er gennemfarvede. De er så smukke. Og jeg vil købe flere af dem. Enten i Tigeren eller i Imerco. Vi har en del penge ude at svømme i Imerco. Måske skal jeg søge på nettet? Der er måske steder, der sælger billige rustiklys, som kan blive leveret direkte til mig! Den idé elsker jeg allerede. For jeg er nede på sidste par rustiklys, de holder i maks 3 dage, og så skal jeg ud i offentligheden for at købe nye! Det er slet ikke noget, jeg kan kapere! Måske jeg kan få René til det? Jeg må se på mulighederne.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar