Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 28. marts 2013

God igen - sært, men godt

Det er skægt, som det svinger, ikke? Så har jeg det godt, så har jeg det dårligt... Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal stille op, men hvis jeg ikke gør noget - så skal jeg vel bare vente på, at det går i orden :)

Det går godt her til aften, bortset fra lidt fysiske smerter her og der. Jeg har siddet og hygget mig i stuen, jeg kommer nok til at gå derind igen, for jeg kan godt lide at sidde og skrive rapporter på papir i skæret fra stearinlys. Jeg har skrevet en rapport om musik, og nu er jeg i gang med at skrive et om 90'erne, hvor jeg jo voksede op - hvor jeg var teenager. Jeg vil også skrive om andre ting. Jeg vil lave en mappe med den slags ting i :P Det er nemlig hyggeligt at sidde og lave den slags.

Min hovedpine er lidt småslem, så jeg har ikke fået spist så meget mad. Men det var også en led omgang, jeg synes normalt ikke, at pizzalavning er hårdt arbejde, men den her i dag... Pyha. Den var strid. Jeg spiste 3 stykker, så jeg er da ikke helt tom. Haha

Jeg har været i bad i dag, men jeg har ikke fået lagt makeup. Det irriterer mig lidt, men klokken var 15, da jeg kom ud af badet, og så var det liiige sent nok at lægge makeup. I morgen, når jeg står op. Der vil jeg gøre det. Jeg kan slet ikke fokusere ordentligt, på grund af hovedpinen, så det kunne være, at jeg skal vente med at skrive et indlæg til en anden dag.

Sov godt, alle jer kære læsere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar