Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 12. marts 2013

Der var jo det dér med den trivielle kærlighedshistorie...

Hm. Jeg har utrolig svært ved at trække vejret igennem næsen. Ikke når jeg står op, så jeg vil skyde på, at jeg lukker af for mine luftveje, når jeg sidder ned. Hvis jeg trækker vejret igennem munden, er det intet problem. Mit vejrtrækningsproblem er ikke hver dag, så faktisk ved jeg ikke, hvad der "bringer det frem". Det er vel også ligegyldigt. Jeg må bare lære at rette ryggen.

Ellers er der sket det, at jeg har været i bad. Simpelthen. Jeg tog tøjet af, gik i bad, tørrede mig og kom til at gå splitterragende nøgen ind i et rum, hvor der ikke var rullet ned for rullegardinet og jeg netop havde tændt lyset. Så hvis du har set en nøgen kælling her til aften, iføre sig "Bright Crystal" af Versace, og kom i tanke om det pinlige i situationen og fik hænderne op foran brysterne mens hun for hen til  lyskontakten og fik slukket lyset - så er det er sikkert mig :)

Jeg burde gå ind i stuen og læse lidt, jeg synes bare, at klokken er så mange. I ved... Klokken er lige nu kvart over et om natten, og jeg skal jo ikke i seng klokken sent. Men okay; der er heller ingen grund til at gå tidligt i seng. Vi kan sagtens vente en times tid eller to med at gå i seng. Klokken kvart over et er liiige tidligt nok. Vores normale sengetid er omkring klokken 2:30, så hvorfor gå i seng nu? Thats it. Jeg går ind og tjekker lortet ud. Ellers kan jeg måske skrive? Jeg er i gang med en slagplan med min trivielle kærlighedshistorie, hvor jeg netop har afsluttet resumeet af, hvad kapitel 6 skal handle om. I de 6 første kapitler er der ikke noget kærlighed. Jeg må se at få gang i det lort. Men jeg har så meget andet, der skal stå først, jeg har slet ikke tid til at skrive om kærlighed. Der skal jo også være en handling. Det må jeg se på, når jeg er kommet i gang.

Så jeg vil skifte mine stearinlys ud og sætte mig godt tilrette med den bærbare i stuen og skrive på min nye, trivielle kærlighedshistorie. Jeg håber at den bliver god. Hvem mon der skal læse den bagefter? Jeg tænker René, men han er nok ikke til trivielle kærlighedshistorier. Kahla, måske? Hun kunne være et menneske med en interessant vurdering. Det er alligevel hende, der har vurderet alle mine tidligere historie. Alle som en. Bortset fra de helt tidlige, fra folkeren. De er alle smidt ud, bortset fra én eneste, og den er alt, alt for personlig til at jeg vil dele den med andre. Også Kahla. Derfor ligger den bare i en kassette sammen med de andre, ulæst.  Af andre end mig, selvfølgelig - hehe :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar