Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 14. marts 2013

"Just wipe your own ass and shut your mouth!"

Damn... Jeg har bestilt varer hos nemlig i dag, right, efter en snak med René. Men han sov! Og nu er han skidesur på mig fordi jeg har bestilt ting uden at snakke med ham først. Det kan jeg også godt forstå - men vi havde jo den snak. Jeg kan jo ikke gøre for, at han sover når han angiver at være vågen med åbne øjne og det hele. Det er for åndssvagt. Ej, men jeg tror at han er ved at falde lidt ned igen.... :S Jeg kan godt forstå at han er skuffet, men vi snakkede jo om det i morges. Han siger der var snak om det i går eftermiddags, og det passer ikke, men der var snak om det i nat, og han husker lige så forkert på tingene som jeg gør, og vi bliver aldrig enige om, hvem der har retten på sin side. For at ende fejden, har jeg påtaget mig skylden og sagt undskyld. Jeg er ligeglad, der går ingen skår af mig. Jeg har intet problem med at sige undskyld - og det ved jeg, at René har, hvis han ikke er 100% overbevist om, at han har taget fejl. Så jeg sagde bare at jeg var ked af, at jeg havde gjort som jeg havde gjort, og det måtte han sgu undskylde.

Jeg ved ikke, om man må dele de piller, jeg tager mod epilepsi. Der er delekærv i, så umiddelbart vil jeg tro ja. Men jeg græder hver morgen, fordi jeg skal tage 10 piller, og 3 af dem er de hæslige piller, der giver mig kvalme, både fordi de smager fælt, fordi de er store og uglaserede og fordi de altid sætter sig fast i ganen - men også fordi de skaber syre i maven, uanset hvor stor bunden er. Men i dag fandt René på løsningen. Vi har jo en pilledeler. Så nu prøver vi lige at skære de piller over i kærven i nogle dage, og se om de så er nemmere at komme igennem. Jeg har prøvet dem i kvarte, og der var intet problem. Heller ikke ved at tage 2 kvarte. Men 3 kvarte var for meget. Derfor tror jeg, at hvis vi deler dem i to, de tre piller, så bliver de overkommelige at spise, og så skal jeg ikke sidde og græde hver morgen.

Jeg tror, at René savner mig herinde, så jeg tror, at jeg holde lidt lav profil med historien derinde. Eller måske tage den med herind og skrive herinde. Der er jo USB'en - det er jo meningen, at jeg skal kunne transportere historien mellem de to computere. Det er heller ikke et problem at sidde herinde, problemet opstår, fordi jeg får langt større inspiration med dæmpet lys og stearinlys. Det kan jeg ikke have her. Jeg kan godt transportere lampen herind. Intet problem, der er stik og det hele. Men stearinlysene! Dem må jeg så undvære. Det går vel også uden :) Jeg tror bare, at jeg skal opholde mig lidt mere herinde end jeg har gjort siden jeg fik gang i computeren. Det er vel egentlig også meget rart at kunne styre musikken - både sang- og lydmæssigt. Når jeg sidder i stuen, skal jeg jo ind til min egen computer for at skifte. Musikken ligger herinde. Det er nemmere at sidde her, for hvis hovedtelefonerne løber tør strøm, er der altid de billige fra hospitalet - dem, jeg fik af Renés far :) De er übercool, fordi man kan stille lydstyrken på den dér dims, der samler ledningerne fra begge ører til én leding.



Jeg kan ikke lide Björk, men jeg synes den har sang er vildt fed. Jeg kan endnu bedre lide den version, Pain har lavet af den, for den slags musik går lige i mit hjerte, og jeg kan enormt godt lide Pain og beundrer Peter Tägtgren. Den første sang, jeg hørte med ham, var "Shut You Mouth" som jeg satte et link ind til i går. Det er en fantastisk sang. Og en sjov video. Skal I have linket igen? Det skal I da. "Shut Your Mouth" - Pain

Hav en god eftermiddag. Den halvanden time, der er tilbage af den :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar