Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 1. marts 2013

Tiden løb fra mig...

Ja. Jeg kom ikke i bad i går, fordi jeg begyndte at skrige af en skål med 3 ben. 3 er et ulige tal, og det ville jeg ikke finde mig i. Så jeg blev tvunget i seng, selvom klokken kun var halv et. Men NU har jeg været i bad. Jeg dufter dejligt af Rexona og Bright Crystal, som på mærkelig vis passer sammen. Det skulle være mærkeligt, hvis Versace har sat sig ned og diskuteret dufte med Rexona. Men i hvert fald passer de perfekt sammen, og jeg elsker at dufte sådan. Yeah. Jeg har også fået lagt makeup, for det havde jeg lyst til i dag. Jeg synes at det er blevet pænt. Jeg skal bare være herhjemme i dag, men det er også rart at være smuk herhjemme.

Jeg har fået en eller anden form for marcipanchokolade med sprut i, som jeg netop har spist - en gave fra nemlig.com - de er vel glade for at have mig som kunde! Nej, men de giver som regel altid en lille ting med. En juice, et tebrev med noget fint te - et eller andet mystisk. Jeg har ikke bestilt derfra i et godt stykke tid, men det ændrer sig fra nu af. Vi kommer til at bestille derfra hver 14. dag. Det kommer nok til at fungere bedst sådan, hvis vi skal spare penge sammen så vi kan betale den medicin, som nu ikke længere er muligt at få tilskud til. Det bliver jo en dyr post hver måned.

Jeg har bestilt 2 af 4 forskellige sorter æbler. Jeg glæder mig til at kaste mig ud i at finde ud af, hvad der smager bedst - og på denne årstid. Jeg skriver den slags ned. Jeg har en æble-fil. Jeg skriver æblets sort ned, hvornår det er købt, og hvordan smagen er. Det er sådan, fordi jeg så kan gå tilbage og se hvilke sorter, der var gode sidste år, som muligvis har haft en god høst igen til efteråret. Min æble-fil starter i oktober. Sidste år, altså, den er ikke flere år lang. Det er en ny fil. Jeg skal have smidt den over på D-drevet. Alle de mapper og filer, jeg har på skrivebordet skal over på D-drevet, for hvis noget går galt, og det pludselig skal geninstalleres, er det kun C-drevet, der ryger, selvom det er samme harddisk. Partition er en god ting! Så de filer og mapper, der ligger på skrivebordet, er genveje til filer og mapper på D-drevet. Cool.

11:59. Min tid er udløbet. Jeg må skrive bloggen færdig kl. 15. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar