Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 13. marts 2013

Den perfekte gaveidé!

Jeg kan godt lide dette billede. Det er vildt dårlig kvalitet (hvis I ikke havde opdaget det), men men veninde og jeg havde en sjov aften. Jeg ser godt ud,og mine tænder er pæne. Man kan lige ane højre hjørnetand, som jeg altid bider mig i kinden med. Nå, men den anden person på billedet, en tidligere veninde, havde fødselsdag. Jeg skulle finde på noget. Jeg skulle bruge et kamera, og eneste mulighed var et engangskamera - og det er derfor, kvaliteten er så dårlig. Hun havde fødselsdag, og det skulle være en speciel gave. Mener det var det år, hun fyldte 25 år. Kahla hjalp mig. Vi havde det SÅ skægt. Vi tog billeder af mig. Det første billede forestillede mig, der så tænksom ud, og næste billede forestillede mig, der simulerede at jeg havde fået en god idé. Og så var der et billede hvor jeg pakkede min taske, et hvor jeg tog mig overtøj på og gik ud af min dør. Så kom der et billede af mig, hvor jeg ledte efter gavepapiret, og så et, hvor jeg klipper det til, et hvor jeg pakker gaven, som var et fotoalbum, ind i papir og så et hvor jeg kigger på uret og et, hvor jeg tager tøj på, og slutter af med et, hvor jeg skal til at gå til fødselsdag. Da vi havde taget de billeder, der skulle tages, fik jeg fremkaldt filmen, og jeg satte alle billederne ind i det fotoalbum, hun fik, og så var der selvfølgelig en "rigtig" gave ved siden af. Hmm... Mon ikke det vil være en god idé at bruge til andre ting? Det kunne være vildt sjovt at bruge til endnu en fødselsdag. Jeg tror, at jeg vil kigge nærmere på det, nu hvor min far rent faktisk snart har fødselsdag. Hehe.

I øvrigt blev min veninde ikke imponeret over at jeg havde lagt så meget tid i hendes fødselsdagskort. Nårh... :S Det kommer jeg lige til at tænke på.... Hvis den her "fotogave" skal være til min far, vil René ikke hjælpe med at tage billederne, og jeg kan ikke klare det selv. Så skal jeg bede Katja om at kigge forbi. Det kan hun sikkert også godt. Hun snakker tit om, at hun vil herned. Det kunne bare være sjovt, ikke? Få taget en masse billeder, få dem fremkaldt og klistre dem ind i et fotoalbum! Det var faktisk en god idé jeg fik dengang for snart 10 år siden. Hold da op hvor har jeg været kreativ :D

Det vil jeg kigge på i morgen! For nu vil jeg snart gå i seng. Det bliver senere og senere. Nu er klokken 4 om morgenen. Mon jeg overhovedet når i seng i dag? Hm. Oh well. Vi må se :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar