Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 20. november 2013

1 - 2 - 3 - 4: I don't wanna be awake no more (right now, at least)

Pyh! Jeg lavede så meget i går (tilsyneladende), at mit venstre knæ ikke kan bære min vægt. Jo. Når jeg står almindeligt. Men ikke når jeg skal støtte på det, og kun det. Det går ikke. Det har det ikke kræfter til. Ikke i dag.

Øhm... Jeg jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal håndtere det her, vel, men jeg har mistet så meget hår nu, at det næsten er på vej til at ligne en måne i nakken...Jeg er ved at... Jeg græder snart. Mit engang så smukke hår... Og nu er jeg halvvejs skaldet... suk.

Men jeg har fundet ud af indpakningen af dvd'erne til René. Jeg lægger et cover mellem 2 stykker karton og klipper dem sammen, pænt, og klistrer de tal, jeg lavede i går aftes, på. Nu, hvor det er adventsgaver. Hvis det er pænt, vil jeg fremover benytte mig af metoden, men "flette" gavebånd i, så det ligner et korset. Så en bund nederst, gerne en spids, og en sløjfe øverst. Det kunne faktisk se ret godt ud :) Især hvis jeg bruger smalt "krøl-silkebånd", så jeg kan binde en sløjfe efter egen beslutning. Det kunne være så awesome! Det er næsten ærgerligt at Katja ikke skal have en "rigtig" gave.
De tal, jeg har lavet til Renés karton-gaver, er ganske almindelige. De ser således ud, lagt på et A4 karton.




- Se. Ganske almindelige tal. 2-tallet er ikke så pænt, men jeg laver det ikke om. Jeg tror, at det bliver ganske godt!

Hamids far har læst brevet, og forklaret Hamid alvoren i den her Abilify-sag, og han har fået bestilt en tid hos hans psykiater. Jeg er interesseret i at få at vide, hvad denne psykiater har at sige til sit forsvar. Han må have et andet forsvar end "Det er bare pressen, der forsøger at give Abilify dårlig omtale" som han bruger når han skal sælge gift til sine patienter - får det er jo det, Hamid får. Han får halvdelen af maksdosis - oven i maxdosis!!! Det går ikke, det går slet, slet ikke, det skal stoppes, det skal være nu. Hvem ved, måske er hans indre organer allerede ved at stå af? Men jeg er glad for, at NOGEN i familien Hedayat tager det alvorligt og gør noget ved det.

For pokker, hvor er jeg dog træt! Det er helt vildt. Jeg overvejer meget stærkt at tage en lur. På 1½ time. Det vil være godt, at den ikke er længere, og den vil måske (måske - jeg krydser fingre!) hjælpe på humøret. 

Jo. Jeg tror at jeg lige tager 1½ time. Det har jeg i hvert fald også fortjent! Det synes jeg selv. Derfor vil jeg sige farvel - og vi skrives! "Goodbye my love" - hvor det så end er fra, er jo heldigt, at det lige passede ind her. Eller... det gør det måske heeelt, det dér med "my love" ved jeg ikke om er sandt. Men "goodbye" er i hvert fald sandt.

Rikke signing off

For now

Ingen kommentarer:

Send en kommentar