Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 4. november 2013

Morgenmad!

Det er længe siden, jeg har fået skrevet sidst, kan jeg se. Det skal der også være plads til. Tænker jeg.

I dag skal jeg afsted til ortopædkirurgisk ambulatorium, fordi jeg har været lidt nervøs for, om der er noget i vejen med mit operationssår. Det væsker nemlig. Og så har jeg i øvrigt ikke fået nogen anvisninger om, hvordan såret skal passes. Jeg har jo ikke plaster på, jeg sådan en "gaze-sok" på. Det hedder egentlig rørgaze. Men såret væsker igennem det. Og jeg ved ikke, hvad for noget plaster, jeg skal have på - og om jeg overhovedet skal bruge plaster. Jeg tænkte ikke over det, før min mor spurgte mig. Men nu må vi se, hvad der sker.

***

Nå, blev hentet klokken 8 som aftalt :) Jeg har ikke sådan lige umiddelbart betændelse i såret, men jeg skal på penicillin. Bagefter smuttede jeg ned og fik taget blodprøver, og så kom jeg hjem. Jeg har hørt det rigtig mange gange nu, "Du må ikke støtte på benet overhovedet". Kirurgerne er meget bestemte. Så jeg bliver nødt til at være mere fokuseret på at passe på :/ 

Og så fryser jeg i øvrigt ad pommerns til på den raske fod. Jeg burde tage en ekstra strømpe på. Klokken er snart 11:40, og jeg skal snart spise morgenmad.

Rikke signing off
For now

Ingen kommentarer:

Send en kommentar